Welkom bezoeker

Inloggen  Klant worden  Contact

Een imitatie VIP zonnebril aanschaffen- Sterrenstijl voor een klein prijsje

Een imitatie VIP zonnebril aanschaffen- Sterrenstijl voor een klein prijsje

Heb je ooit geprobeerd de uitstraling van je favoriete ster te imiteren door een imitatiezonnebril te kopen die lijkt op wat hij of zij draagt? Je was er zo zeker van dat je er geweldig uit zou gaan zien, en toch ging het op de één of andere manier helemaal verkeerd. Je lijkt nog steeds niet op Jennifer Aniston, of zelfs maar op een ver familielid van haar. Sterker nog, je bent uiterst verbaasd dat een praktisch identieke zonnebril er op jouw neus zo anders uitziet dan op de hare. Hoe komt dat toch?

Het ligt niet aan de imitatiezonnebril

Tenzij jouw net aangeschafte imitatiezonnebril overduidelijk defect is, kan het verschil tussen jouw uiterlijk en dat van Jennifer Aniston niet worden toegeschreven aan het mode-accessoire. Het kan maar één oorzaak hebben: je kunt haar nog zo oprecht bewonderen, jouw gelaatskenmerken verschillen nogal van de hare. Gelaatsvorm speelt een belangrijke rol in de verbeterende kwaliteiten van jouw zonnebril. Als je het verkeerde model zonnebril aanschaft, maakt die je gezicht te rond, te lang of te gehoekt. Je moet vooral balans zien te vinden.

 

Naar VIP's kijken

Dit betekent zeker niet dat het geen zin heeft om te zien wat al die beroemdheden aan zonnebril dragen en om daar vervolgens jouw nieuwe zonnebril op aan te passen. De sterren uit Hollywood laten ons namelijk wel weten welke monturen nog steeds top zijn en welke een flop. Kijk daarom dan ook niet naar slechts één beroemdheid, maar bekijk ze allemaal! Zet zo veel mogelijk zonnebrillen die je aanspreken op een rijtje en omschrijf voor jezelf wat je aan die monturen zo aantrekt. Daarna ga je er eens goed voor zitten en bepaal je welke van de VIP zonnebrillen jou goed zouden staan.

 

Balanceren

Jouw mooie koppie van de juiste zonnebril voorzien is namelijk een stuk gemakkelijker dan je op het eerste gezicht zou denken. Alles wat je je voor ogen moet houden is dat alles in balans moet blijven. Als je een ovalen gezicht hebt, kun je deze stap gelukkig alvast overslaan. Een perfect ovalen gezicht is vrij zeldzaam, maar als jij daarmee gezegend bent staat elke zonnebril je. Dan kun je een Jennifer Aniston-model aanschaffen, maar ook het model dat door welke filmster dan ook gedragen wordt, en er goed uitzien.

Als je al een hoekig gelaat hebt, moet je op zoek naar een montuur dat je aangezicht wat zachter doet lijken. De enige manier om dat te bewerkstelligen is door een montuur te kiezen met rondingen in de glazen, misschien zelfs wel helemaal rond. Als je een lang gezicht hebt met een hoog voorhoofd en/of een uitgesproken kin, dan moet jouw zonnebril de aandacht van iedereen naar je slapen trekken. Een katteogenzonnebril en een Wayfarer zonnebril zou het dan goed doen. Rondere gezichten hebben profijt van hoekige monturen, en breed uitgevallen gezichten kunnen goed uit de voeten met pilotenzonnebrillen, want die hebben enigszins naar beneden afhangende brilleglazen, waardoor de aandacht vooral naar de lengte van je gezicht gaat en niet naar de breedte.

 

Kies je leverancier

De vertrouwde leverancier verstrekt volledige informatie over diens imitatiezonnebrillen. Dergelijke zonnebrillen moeten het originele montuur zo dicht mogelijk benaderen. Ook moeten dergelijke monturen zijn vervaardigd uit topkwaliteit kunststof of metaal. Als je niet tevreden bent over je aankoop, moet je je geld terug kunnen krijgen of op zijn minst een vervangende zonnebril als die van jou defect is. Alle imitatiezonnebrillen moeten je ogen nog steeds goed tegen UV-straling beschermen. Als je dit alles in het oog houdt, is het helemaal niet nodig om je te richten op de grote merknamen om in stijl te blijven.Check out onze modellen.
 

(0)