Welkom bezoeker

Inloggen  Klant worden  Contact

Uniseks zonnebrillen

Uniseks zonnebrillen

In de laatste decennia, is de lijn die mannen en vrouwen scheidt vager en vager geworden. Dit kan in heel wat dingen en situaties worden gezien; in politiek, op het werk en zelfs de kleren.

In de wereld van de mode, vooral bij de zonnebrillen industrie, is er weinig verschil. Heden zijn er zonnebrillen op de markt te koop die door beide sekses gedragen kunnen worden. Deze zonnebrillen staan bekend als uniseks zonnebrillen.

Uniseks zonnebrillen zijn zonnebrillen die zowel door man als vrouw gedragen kunnen worden. De populariteit van deze zonnebrillen begon in de jaren 80, en is vandaag de dag nog steeds populair. Dit type zonnebril kan worden gedragen om of mannelijke of vrouwelijke uitrustingen aan te verfraaien. Waardoor het een flexibel accessoire is in ieders kledingkast.

Op het gebied van professionele brillen gebruiken ze typisch uniseks stijlen voor de zonnebrillen. Onder deze categorie vallen brillen die worden gebruikt voor doeleinden zoals sporten, hobbies, het werk of rijden.

Dit zijn wat typische eigenschappen van uniseks zonnebrillen: - Hoewel grote en kleine monturen door beide sekses kunnen worden gedragen, hebben uniseks brillen een medium formaat.
 
- Uniseks brillen zijn in meerdere formaten beschikbaar. De meest voorkomende vormen monturen zijn simpel, zoals ovaal, rond of rechthoekig. Nieuwere monturen voor uniseks zonnebrillen zijn ook ontwikkeld, zoals de verlengde rechthoek en de vlinder, die een rechthoekig kader dat omhoog gehelde uiteinden heeft.

- De kleuren van uniseks brillen kunnen ook verschillen. De favoriete kleuren zijn bruin, taupe en neutrale kleuren als zwart en grijs.

- De monturen kunnen zowel van metaal als van plastic worden gemaakt. De meest voorkomende stijlen omvatten semi-randloos of randloos. Andere stijlen zijn de "aviators" of de "wayfarers".

- De lenzen van uniseks brillen zijn meestal getint. Typische kleuren die voor uniseks lenzen worden gebruikt zijn lichtbruin, blauw, en soms zelfs geel.
 

Meerdere merken bieden verschillende stijlen uniseks zonnebrillen aan.


Een uniseks zonnebril is een zeer praktische accessoire. Omdat het uniseks is kun je het bij de meeste kleding dragen zonder je zorgen te maken of het wel bij je kleding past. Broers en zussen kunnen zowel de kosten als het gebruik van een uniseks zonnebril delen. Paren kunnen ook uniseks zonnebrillen kopen mochten ze passende brillen willen hebben. Door het gebruik van uniseks zonnebrillen kun je zonnebrillen uitwisselen met je vrienden om zo van verschillende stijlen te kunnen genieten zonder de extra kosten.

 Het kiezen en kopen van uniseks zonnebrillen is gelijkaardig aan het kiezen van een zonnebril voor mannen of een zonnebril voor vrouwen. Je zou moeten kijken naar wat basis eigenschappen, zoals gewenste UV bescherming, polarisatie en een anti-weerspiegelende deklaag. Maar behalve dit is het ook zeer aan te raden om ze eerst uit te proberen, om er zeker van te zijn dat het je staat. Als je een man bent moet je nog wel even extra op de lengte van de poten van de bril letten. Dit is nodig om er zeker van te zijn dat de bril je goed zit.


Uniseks zonnebrillen zijn veelzijdige accessoires die elk individu zou moeten hebben. Haal die van jou vandaag!


Check out onze Uniseks zonnebrillen


 

(0)