Welkom bezoeker

Inloggen  Klant worden  Contact

Zonnebrillen van beroemdheden

  • Geplaatst op

Zangers hebben ook verschillende stijlen van zonnebrillen gepopulariseerd. John Lennon populariseerde kleine, met draad omrande zonnebrillen bij het hoogtepunt van de Beatles-gekte.

Films zijn ook een populaire bron voor trends rondom de zonnebril geweest in het verleden. Voorbeelden van films die hielpen specifieke stijlen te populariseren zijn de Matrix en Top Gun, om enkelen te noemen.

Voor de meeste mensen zijn beroemdheden voorbeelden, eten wat zij eten, kopen wat zij kopen en dragen wat zij dragen. Vooral in de modewereld zijn ze sterk qua invloed. De invloed van beroemdheden is hierin niet beperkt tot de kleding, maar ook de accessoires die zij dragen. Zonnebrillen zijn daar een voorbeeld van.


Hedendaags zijn zonnebrillen één van de meest essentiële accessoires dat beroemdheden dragen, voornamelijk omdat beroemdheden zich willen verbergen voor de paparazzis die hen altijd volgen. Met zonnebrillen kunnen de beroemdheden in de stad lopen zonder enige make-up en niet worden opgemerkt. Sommige beroemdheden dragen ook een zonnebril voor de functie dat zij dienen. Beroemdheden die modieus wensen te lijken terwijl ze hun ogen beschermen dragen typische beroemdheden zonnebrillen. Maar los van dit dragen beroemdheden ook zonnebrillen omdat zonnebrillen laten zien hoe modieus ze zijn. De zonnebril is een trendy toebehoren dat de uitstraling van een beroemdheid kan maken of breken.


Beroemdheden zijn ook veel trends rond zonnebrillen gestart. Terug in de jaren 50, populariseerde heartthrob James Dean een specifieke stijl van zonnebril die als "Wayfarers" wordt erkend. Tot nu toe, is deze zonnebril vrij populair gebleven. Een andere beroemdheid die een aparte stijl van zonnebril populariseerde is vroegere "first lady" Jacqueline Kennedy Onassis. De overmaatse zonnebrillen die ze droeg zijn zelfs naar haar vernoemd: Jackie O s.

De meest recente trend die door beroemdheden wordt gepopulariseerd is de overmaatse zonnebril trend, vergelijkbaar met de Jackie O s in het verleden. Nu zie je mensen overmaatse zonnebrillen dragen waar je ook kijkt. Beroemdheden als Nicole Richie, Jessica Simpson and the Olsen twins, Mary-Kate and Ashley, zijn de trend gestart.
 

Ontwerpers weten dat zonnebrillen die gedragen worden door beroemdheden zeker een hit worden. Speciaal om deze reden zoeken ze naar een beroemdheid en maken ze brillen speciaal voor hem of haar. Zonnebrillen gedragen door beroemdheden zullen absoluut een populaire keus onder hun fans worden, die tot heel wat verkoop zullen leiden.
 

Tegelijkertijd genieten de beroemdheden van de producten van ontwerpers. Wie zou nou niet kunnen genieten van een product dat speciaal voor hem of haar is gemaakt? Het maakt niet uit wat de stijl is, of hoe vreemd of hoe raar, een beroemdheid zal het zeker een succes maken onder de menigte. Ze maker er een item van die je gewoon moet hebben op dat moment.
 

De kosten van beroemdheidzonnebrillen variëren, van zo laag als €10 tot zo hoog zoals €300 of meer. Er zijn heel wat factoren die de kosten van beroemdheidzonnebrillen beïnvloeden, zoals de ontwerper van de zonnebril en de populariteit van de beroemdheid die de zonnebril draagt.
 

Zonnebrillen gedragen door beroemdheden zijn absoluut de meest populaire accessoires op de markt deze dagen. Loop niet achter! Haal je eigen zonnebril nu!
 

(0)