De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten

Clubmaster Zonnebrillen 2016

Clubmaster Zonnebrillen 2016

Voor een look met eindeloze mogelijkheden kun je het eigenlijk niet meter treffen dan met een clubmaster zonnebril. Dat is typisch zo'n zonnebril waarvan je er eentje oppikt die vervolgens bij alle gelegenheden perfect blijkt te passen. De clubmaster zonnebril heeft de voorkeur van veel mensen uit alle geledingen van de samenleving, en zou ook heel goed jouw favoriet kunnen worden.

De clubmaster zonnebril begon aan zijn opmars in de jaren 80 van de vorige eeuw, toen de wayfarer- en pilotenzonnebrillen de zonnebrillenwereld al domineerden. Het model werd geïntroduceerd als een zonnebril waarvan het bovenmontuur de wenkbrauwen volgde - een concept dat tot dan veelal werd gevolgd voor voor normale brillen. Er zit een plastic montuur boven de brilleglazen, min of meer synchroon aan de wenkbrauwen, en de rest van het montuur is een dun metalen frame.

Hoewel dergelijke wenkbrauwbrillen in de jaren 90 van de vorige eeuw een beetje gestigmatiseerd werden (dat trok naderhand wel een beetje bij), groeiden de clubmaster zonnebrillen al snel uit tot een beroemd model dat opklom tot het op twee na best verkopende model zonnebril in de jaren 80 van de vorige eeuw en daarna. Veel van die populariteit kan worden toegeschreven aan de filmsterren die dergelijke brillen op het witte doek in hun rol droegen.

 

De klassieke clubmaster zonnebril blijft natuurlijk zonder enige twijfel de meest iconische zonnebril. Het glanzende zwarte bovenmontuur wordt perfect aangevuld met het goudkleurige ondermontuur. Het is eigenlijk een ideale zonnebril voor bijna elke gelegenheid, van zakelijk tot informeel. Dit is vaak de keuze van veel intellectuelen en natuurlijke leiders omdat dergelijke brillen vaak worden geassocieerd met het concept van hardwerkende denkers, wat in de filmwereld vaak wordt uitgebeeld.

 

Maar clubmaster zonnebrillen zijn ontzettend veelzijdig en sluiten naadloos aan op de smaak van talloze mensen. Zo kun je ze aanpassen naar je eigen smaak. De eerste aanpassing waar je voor kunt kiezen is de flitsende spiegelglazen, waarin de brilleglazen gecoat zijn met laagjes van metaaloxides, voor een meerkleurig effect. Deze komen het best tot hun recht in zonnige en middelmatig belichte omgevingen, zodat je duidelijk de verschillende monokleurtinten als groen of blauw via één zonnebril waar kunt nemen.

 

Als je een meer retro-look wilt bereiken, kies dan voor een clubmaster zonnebril met aluminium afwerking aan de zijkanten en de oorstekers, zodat je die specifiek metallic look verkrijgt. Dergelijke modellen zijn ook in koperkleurige uitvoering verkrijgbaar. Hoe dan ook heb je met het design van een clubmaster zonnebril een klassieke look, cool maar toch modern.

 

En dan heb je nog de clubmaster zonnebrillen met veelkleurige monturen.  Dat zijn de monturen die zwarte en gele monturen hebben, terwijl je soms ook unieke kleurpatronen erop aantreft. Die zijn geweldig voor diegenen die die vele kleuren willen mixen en matchen voor een minder traditionele look.

 

Normale clubmaster zonnebrillen hebben een half-rechthoekig montuur en staan het beste bij ronde gelaatsvormen, maar er is ook een versie clubmaster zonnebrillen met meer ronde brilleglazen, zodat ook mensen met langwerpige of hoekige gezichten uit de voeten kunnen met een clubmaster zonnebril.

 

Een clubmaster zonnebril is een goede keuze voor iedereen die er cool uit wil zien en je kunt je er in bijna elke omgeving vol zelfvertrouwen en bij elke outfit mee tooien, dus een clubmaster zonnebril aanschaffen is nooit een foute keuze. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten