Goedkoopste van Nederland
Gratis verzending
Online sinds 2004
> 35.000 klanten

De meest gevraagde tienersterren en hun zonnebrillen

De meest gevraagde tienersterren en hun zonnebrillen

Tienersterren weten hoe ze met mode moeten spelen. Ze weten wat veel wordt gevraagd en wat je moet vermijden als mode en stijl ter sprake komen. Laten we eens een kijkje nemen naar een par van de meestgevraagde trendsettende tienersterren en hun sjieke zonnebrillen.


Taylor Momsen 
Taylor Momsen, actrice in Gossip Girl en zangeres van The Pretty Reckless, lijkt alles mee te hebben. Een meid met een zeer goed oog voor mode die ondanks haar jonge leeftijd regelmatig het voetlicht weet te halen. Van haar rebelse pop-rockgarderobe tot haar sjiekere formele keuzes, deze blonde tienerster kan alles dragen. Als het aankomt op de afrondende accessoires zie je Taylor vaak met een klassieke zonnebril met ronde lenzen.


Miley Cyrus
Miley Cyrus mag dan jong zijn, maar ze heeft wel een heel eigen stijl die voor haar leeftijd gepast, trendy en stijlvol is. Deze actrice en zangeres wordt regelmatig gezien met een mooie zonnebril die goed bij haar outfit past. Ze draagt graag een extra grote zonnebril als ze de deur uitgaat. Ze wordt vaak gespot met een Roberto Cavalli Telefo pilotenzonnebril. Ook de Ray Ban Outdoorsman Craft Aviator zonnebril staat haar oogverblindend goed.


Selena Gomez
Selena Gomez, die het bekendste is van haar rol in Disney's Wizards of Waverly Place, heeft grote invloed op het modegedrag van jonge meisjes. In tegenstelling tot andere supersterren die graag met een dure zonnebril voor de dag komen, blijft Selena vaak tevoorschijn komen met beduidend minder kostbare accessoires. Sterker nog, je ziet haar zelden met een designerzonnebril, waardoor elk meisje haar modestijl betaalbaar kan imiteren.


Taylor Swift
Taylor Swift is een zangeres en liedjesschrijfster die zich veel in country en pop begeeft, en als musica en actrice weet ze altijd de harten van haar publiek te raken, of het nou met muziek is of met mode. Vanaf haar debuut in de media draagt ze graag een sportzonnebril om haar algehele uitstraling te vervolmaken en ze heeft al meerdere modellen aan populariteit geholpen. Taylor is bij meerdere gelegenheden gezien met erg exclusieve merken zonnebrillen. Of het nou Ray Ban, Dita of Lafont is, Taylor Swift kan ze allemaal goed dragen.


Justin Bieber
Justin Bieber is op dit moment één van de meestgevraagde jonge tienersterren en hij kan zowel nieuwe mode introduceren als de nieuwste mode aan de wereld laten zien. Accessoires zijn een essentieel onderdeel van het algemene beeld van Justin en zijn smaak in zonnebrillen betekent veel voor zijn hippe en trendy uitstraling. Deze jonge zanger is gezien met een designer Gucci zonnebril, maar ook met veel andere designerzonnebrillen, bijvoorbeeld een Marc Jacobs Aviator pilotenzonnebril, de originele Ray Ban Wayfarer en prachtige zonnebrillen met doorzichtige lenzen.


Andere tienersterren en jonge sterren die regelmatig op de gevoelige plaat verschijnen met een zonnebril zijn de Jonas-broers, Hillary Duff, Zac Efron, Snooki, Vanessa Hudgens en Rihanna. Als het op trendy mode aankomt, kunnen tienersterren gewoon de deur niet uit zonder een prachtige zonnebril. Als je jezelf de stijl van je idool aan wilt meten, kun je dat doen zonder een vermogen uit te geven aan een zonnebril. Designerzonnebrillen zijn een luxe die zich slechts weinigen kunnen veroorloven. Niet getreurd! Er zijn heel veel imitatiezonnebrillen te vinden, dus je kunt je net als je jonge idool kleden en uitdossen. 
Bekijk hier aanbiedingen to 70%


 

Goedkoopste van Nederland
Gratis verzending
Online sinds 2004
> 35.000 klanten