De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten

Een witte zonnebril voor de zomer

Een witte zonnebril voor de zomer

Ben je op zoek naar een zonnebril die de zomer van de daken schreeuwt? Dan moet je op zoek naar een witte zonnebril. Die zijn meestal met een kunststoffen montuur gemaakt en de Wayfarerzonnebril is het populairst, maar als je afwisseling zoekt zijn er ook andere montuurtypes te vinden.

Ronde gezichten

 

Voor mensen met ronde gezichten doet een witte zonnebril met rechthoekig montuur het vaak goed. Dit doorbreekt de breedte van het gelaat en geeft het geheel een slankere en beter uitgebalanceerde indruk. Mensen met een rond gezicht kunnen de John Lennonzonnebril en grote zonnebrillen met ronde brilleglazen het beste vermijden. Die maken hun ronde gezicht alleen maar molliger.

 

Langwerpige en rechthoekige gezichten

 

Als je een langwerpig gezicht hebt kun je de aandacht van de afstand tussen je kin en je voorhoofd afleiden. Om je gezicht meer in balans te brengen kun je een witte zonnebril dragen met een katteogen- of Wayfarermontuur. Deze zijn aan de zijkant van het montuur wat gedetailleerder wat de aandacht van anderen naar die zijkant leidt in plaats van naar je kin of naar je voorhoofd.

 

John Lennon- of ronde witte monturen

 

Als je gezegend bent met een sterke kaaklijn of een diamantvormig gelaat, is één manier om je uitstraling wat zachter te maken het dragen van een wit montuur met ronde glazen. Dit wordt vaak een John Lennonzonnebril genoemd omdat die vaak dit soort brillen droeg. Als je een kunststoffen John Lennonzonnebril draagt kan dit wel eens te vrouwelijk lijken.

 

Zijn witte zonnebrillen geschikt voor heren?

 

Er is zeker geen ongeschreven regel die voorschrijft dat heren geen witte zonnebril kunnen of mogen dragen. Het is alleen wel zo dat witte monturen een zachtere en lichtere uitstraling geven waar de meeste heren zich wat ongemakkelijk onder voelen. Voor de geraffineerde en zelfbewuste vrouw is de witte zonnebril echter dé aanvulling op een zomerse outfit.

 

Als je als man enigszins bezorgd bent over de sociale inschatting van het dragen van een witte zonnebril, bedenk dan het volgend: roze overhemden werden lange tijd als te vrouwelijk voor heren gevonden. Vandaag de dag zou een echte vent geen seconde meer nadenken over het dragen van dergelijke overhemden.  


Bekijk onze witte zonnebrillen

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten