De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten

Feesten in stijl!

Feesten in stijl!

Wist je dat zonnebrillen uitstekende gastengeschenken en accessoires zijn op feesten? Dit zijn niet de duurdere merkzonnebrillen, want dan zou je je nooit een hele partij zonnebrillen voor je gasten kunnen veroorloven, tenzij je miljonair bent. Nee, dit zijn de goedkope partyzonnebrillen die in hun design tegen het bizarre aanhangen en die daardoor op elk feest leven in de brouwerij brengen.

Nieuwjaarszonnebrillen

De partyzonnebril wordt doorgaans niet overdag of zelfs maar buitenshuis gedragen. De meeste mensen kennen de partyzonnebril goed van de wilde Nieuwjaarsfeesten. Niets is te gek en de enige beperking voor deze partyzonnebrillen is je eigen fantasie. Er zijn extra grote discozonnebrillen met ronde, transparante brilleglazen en LED-lichtjes op het montuur. Er zijn ook vreemd gevormde witte zonnebrillen die in het donker in ultraviolette kleuren oplichten. Deze zonnebrillen hebben in de loop der jaren de plaats van maskers ingenomen omdat ze gemakkelijker te dragen zijn en meer plezier bieden. Je kunt zowel partijen met identieke monturen bestellen als partijen met veel verschillende monturen, zodat je gasten zelf kunnen kiezen wat ze willen dragen.Halloween

Halloweenfeesten zijn niet per sé spookachtig meer tegenwoordig. Het kunnen ook hippe feesten zijn en niets is dan hipper dan een partyzonnebril. Je kunt een partij identieke discozonnebrillen gebruiken, gevormd en/of oplichtend in het donker, zodat je vrienden totaal incognito kunnen blijven zonder met een masker te hoeven lopen. En als hun outfit al een masker bevat, is er natuurlijk niets bijzonderder dan een weerwolf die een oplichtende zonnebril draagt terwijl deze helemaal uit zijn bol gaat op de dansvloer. Dergelijke bulkpartijen partyzonnebrillen zijn niet duur, dus je kunt altijd twintig tot honderd stuks van deze kunststoffen hebbedingetjes aanschaffen zonder het budget voor je feest helemaal uit te putten.Poolparty of strandfeest

als je een poolparty of strandfeest met een thema organiseert, is er geen betere manier om het thema te versterken dan een partij partyzonnebrillen. Uniforme modellen zijn dan het best voor de gelegenheid. Als het een Valentijnsfeest is, kun je bijvoorbeeld roodkleurige en hartvormige monturen kiezen zodat iedereen al snel in de stemming komt. Je kunt ook een zomerfeest tot grote hoogten stuwen door voor een partij witte zonnebrillen te zorgen met knotsgekke monturen. Leef je lekker uit in de monturen, want de gebruikelijke modevoorschriften gelden toch niet voor partyzonnebrillen. En als je een feest geeft voor iets wat met name de dames kunnen waarderen, denk dan eens aan "Pretty in Pink" en zorg voor wat roze partyzonnebrillen.
Partyzonnebrillen voor kinderen

Hoewel de grotere kinderen doorgaans veel plezier beleven aan de partyzonnebrillen voor volwassenen, moet je eigenlijk weten waar deze trend eigenlijk ontstaan is. Sinds het begin van de jaren 80 van de vorige eeuw zijn kunststoffen zonnebrillen een veelvoorkomend en best wel geliefd feestattribuut geweest op kinderfeestjes. Als je een kinderfeestje organiseert moet je ook zo veel mogelijk knotsgekke en verschillende monturen organiseren. Kies partyzonnebrillen in alle vormen en kleuren. Zorg er natuurlijk wel voor, als je zonnebrillen met LED-lichtjes organiseert, dat alle zonnebrillen dit hebben. Voor je het weet vechten de kinderen over de in hun ogen mooiere zonnebrillen. LED en in het donker oplichtend is immers zo veel beter dan gewone kunststoffen modellen! Denk als een kind als je partyzonnebrillen voor het feestje voor je zoontje of dochtertje kiest. Je kunt eigenlijk niet missen als je jezelf in hun gedachten verplaatst.Bekijk hier snel onze party zonnebrillen!Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten