De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten

Festival Zonnebrillen

Festival Zonnebrillen

Een deel van de pret als je naar een muziekfestival gaat - of naar een ander festival - is ervoor zorgen dat je er goed uitziet, zodat je goed in de menigte past, want dan voel je je lekker in je vel. Dit betekent ook dat je de juiste zonnebril moet kiezen.

Jazeker, een goede festivalzonnebril kan je overall uitstraling maken of breken. Het is sowieso één van de eerste dingen die mensen aan je zullen opmerken, en daarnaast heb je die zonnebril waarschijnlijk ook het hele festival wel nodig. Normaal gesproken gaat zo'n zonnebril wel een heel weekend mee, meestal zelfs langer. Je zult je vaak in de zon begeven en dan wil je er zeker van zijn dat je een goede zonnebril op zak hebt.

Festivals brengen doorgaans een zeer authentieke atmosfeer met zich mee. Ze worden doorgaans in grote, open ruimten georganiseerd waar mensen van concerten genieten en lekker kamperen - eigenlijk een enorme gezinspicknick, alleen ontmoet je heel veel mensen daar voor de eerste keer. Dus de algehele eerste indruk die je wilt maken, en daar draagt je festivalzonnebril zeker aan bij, is die van je volledig op je gemak voelen in de buitenlucht.

 

Daarom zijn de klassieke wayfarermodellen de beste keuze voor jouw festivalzonnebril. Dat zijn zonder meer klassieke modellen die prima bij je lekker gemakkelijke openluchtuitstraling passen.

 

Wat kleur betreft, kun je met zwart geen miskleun slaan. Dat past namelijk bij elke outfit en vult de vorm van je gezicht altijd goed aan. Als je echter van plan bent om met een specifieke, opvallende outfit naar een festival te gaan, dan kan de juiste en goed geselecteerde gekleurde festivalzonnebril ook de nodige blikken vangen. In dat geval zijn de niet-zwarte maar toch donkere kleuren als bruin of fuchsia een goed idee. Denk dan vooral in de richting van typisch natuurlijke kleuren als herfstbruin of okergeel. Ook muntgroen ziet er scherp uit.

 

Natuurlijk hoeft je festivalzonnebril geen wayfarerbril te zijn, maar je wilt natuurlijk wel een beetje in de buurt blijven van een bril met grote glazen en een groot uitgevallen montuur. Als je kiest voor een smaller uitgevallen montuur, dan heb je minder bescherming tegen de zon en dan bereik je ook niet de stijl die je natuurlijkerwijs tijdens dergelijke evenementen zou willen dragen. Veel dames zien er echt overweldigend uit in grote maten zonnebrillen, zeker wanneer daar een opvallend montuur en gedessineerd ontwerp aan te pas komt. Voor de heren, die een ietwat meer mannelijke maar al net zo rond overkomende festivalzonnebril zoeken, is de pilotenzonnebril uiteraard de beste keus.

 

De glazen hoeven niet zwart te zijn. Als de zon je net al te veel hindert maar je toch je wayfarer zonnebril wilt dragen, dan kun je ook kiezen voor een model met kleurloze glazen. Veel dames zien er appetijtelijk uit met een roze gekleurde zonnebril, en veel heren zien er stoer uit met een donkerdere zonnebril. Als je iets dichter tegen het zwarte aan wilt zitten, kies dan voor mokka of grijs. Soms werken blauwe glazen ook heel goed, maar dat past niet altijd in het klassieke thema die veel festivals met zich meebrengen.

 

Als laatste zal het je opvallen dat de meeste aanbevolen festivalzonnebrillen een groot, rond montuur hebben. We weten natuurlijk allemaal dat die niet voor iedere gelaatsvorm zijn weggelegd. Degenen die een ronde zonnebril niet zo goed staat, kunnen natuurlijk altijd kiezen voor semi-rechthoekig of katteogen, als een goed alternatief.

 

Vergeet niet om jezelf in de spiegel, in je geplande outfits met festivalzonnebril, te checken voordat je erop uit trekt en het hele weekend aan het feesten slaat. Geniet ervan!Bekijk hier onze Festivalzonnebrillen


 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten