De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten

Flat-top zonnebrillen

Flat-top zonnebrillen

Flat-top zonnebrillen horen tot de populairste zonnebrillen van dit moment. Ze worden door veel beroemdheden gedragen, zijn een goede aanvulling voor de meeste outfits en kunnen bij bijna elke gelegenheid gedragen worden. Een flat-top zonnebril kenmerkt zich door het feit dat de bovenkant van het montuur bestaat uit een rechte, plate lijn die zich op wenkbrauwhoogte bevindt, en de variatie in de monturen zit voornamelijk in de onderkant.

Daarom zijn er zoveel verschillende varianten van de flat-top zonnebril. Sommige flat-top zonnebrillen zijn rechthoekig, om zodoende een symmetrisch effect rond het montuur te creëren, anderen hebben weer een rondere onderkant van het montuur. Deze afwisseling maakt dat dergelijke zonnebrillen eigenlijk door iedereen die dat wil, gedragen kunnen worden.

 

Sommige flat-top zonnebrillen hebben een dun metalen montuur, wat een erg minimalistische uitstraling geeft. Dat is een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar die eenvoudige maar toch stijlvolle look. Er zijn echter ook flat-top zonnebrillen met een houten of kunststoffen montuur, die er op hun eigen manier allemaal erg goed uitzien. De dragers van houten flat-top zonnebrillen neigen ernaar om milieubewust over te komen, zeker als de flat-top gemaakt is van bamboe, terwijl de kunststoffen flat-top zonnebrillen meestal meer kleurrijk zijn, met aantrekkelijke vormgeving.

 

Als je een flat-top zonnebril wilt dragen, zorg er dan voor dat die goed bij de vorm van je gelaat past. Symmetrische flat-tops gaan, evenals flat-top zonnebrillen met rechthoekige glazen, doorgaans goed samen met ronde of ovaalvormige gezichten, en de halfronde modellen passen hoekigere gezichten juist beter.

 

Probeer een heldere, goed gekleurde flat-top zonnebril voor een futuristische uitstraling die bij elke outfit past, zolang die maar even helder en goed gekleurd is. Als je liever voor een professionele of neutrale look gaat, zoek het dan in de donkere, diepere kleuren. Dat staat altijd goed bij professionele kleding of strakke kostuums, en is een ideale keuze voor de meest zakenmensen.

 

Daarentegen zijn flat-top zonnebrillen met dierenhuidpatronen en -prints weer geweldig voor de dames onder ons. Er zijn ook andere kleurenpatronen en -combinaties te vinden die zowel dames als heren goed staan. Rechthoekige en semi-rechthoekige zonnebrillen met een felrood of lichtblauw solide montuur leveren ook al snel die futuristische look, zeker als het een dik montuur betreft.

 

Ook zijn er flat-tops met nieuwe designs, zoals de zonnebrillen met een pixelmontuur. Dat is nou typisch iets wat elke gamer in diens collectie wil hebben, en dergelijke zonnebrillen zijn in veel kleuren verkrijgbaar. Eigenlijk is er voor elke doelgroep wel een speciale flat-top zonnebril te vinden.


Uiteraard hebben wij deze gave brillen, bekijk en koop ze hier 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten