De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten

Geef een te gek feest met discozonnebrillen - ideeën voor rave parties! -

Geef een te gek feest met discozonnebrillen - ideeën voor rave parties! -

Ben je op zoek naar manieren om je rave party iets extra's te geven? Denk dan eens na over discozonnebrillen. Dit zijn superhippe binnenkomertjes voor je gasten, zeker als je een discothema aan de man wilt brengen. Duik diep in die vrijgevochten geest van de jaren 70 en leef je helemaal uit met zo'n discozonnebril!

Niet echt tegen de zon

De term "discozonnebril" is waarschijnlijk niet helemaal de juiste naam, want de brillen lijken wel op zonnebrillen, maar ze worden niet bepaald gebruikt om bescherming te bieden tegen UV-straling. Dergelijke discozonnebrillen dienen eerder om de party aan de gang te krijgen en om gasten zich weer in vroeger tijden te laten wanen. Er is on-line een uiterst gevarieerd aanbod van dergelijke zonnebrillen, soms zelfs met LED-lichtjes op het montuur, en er is een enorme keuze aan modellen en stijlen. Met dergelijke discozonnebrillen zijn de mogelijkheden eindeloos. Ook voor Niewjaarsfeestjes worden ze veel aangeschaft, maar er is natuurlijk niets dat je weerhoudt om dergelijke hippe snuisterijen eens tijdens een vrijgezellenavond of een verjaardagsfeest uit te delen.

 

Vrijgezellenfeestmaskers

De discozonnebrillen kunnen de aloude vrijgezellenfeestmaskers prima vervangen. Ze zijn ook wat comfortabeler, omdat bijna iedereen zich wel op zijn gemak voelt met een zonnebril. Als vermomming echter de bedoeling is, dan kun je de brilleglazen echter het beste zo donker mogelijk houden. Sommige discozonnebrillen hebben, juist omdat ze meestal 's avonds worden gedragen, erg lichte, bijna huidkleurige glazen. Kies gerust extra grote discozonnebrillen en wees niet bang om er daarmee al te stom uit te zien. Als iedereen dezelfde soort zonnebril draagt is stom synoniem voor leuk.

 

Halloweenmaskers

Als jouw Halloweenfeestje eigenlijk meer hip dan spookachtig is, dan zijn discozonnebrillen vaak de beste gratis accessoires voor je gasten. Als jouw Halloweenfeest een Lady Gaga-party is, kun je je heerlijk uitleven met een gevarieerd aanbod van discozonnebrillen - sommige met lichtjes, anderen weer zonder lichtjes. Geef je gasten de kans om mysterieus over te komen en biedt donkere brilleglazen, of wees uitermate hip met bijna kleurloze glazen. Voel het kind in je en doe zo gek als je maar verzinnen kunt. Er zijn ovalen discozonnebrillen, soms ook op Wayfarers lijkende discozonnebrillen, en weer anderen met monturen die op harten of sterren lijken. Ga helemaal uit je bol met deze keuzes.

 

Kies je leverancier

Je gaat naar alle waarschijnlijkheid minstens 20 zonnebrillen aanschaffen, en dergelijke aantallen kopen is altijd lastig. Je moet erop kunnen rekenen dat de leverancier te vertrouwen is. Je moet defecte zonnebrillen kunnen retourneren, met een keuze uit geld terug of een nieuwe zonnebril. Ook moet je elke discozonnebril bij ontvangst controleren op gebreken aan het montuur of de oorstekers, en als er LED-lampjes zijn moeten die natuurlijk allemaal werken.

Uiteraard moet tijdens het versturen van de bestelling de partij verzekerd zijn tegen verlies, diefstal en schade. Ga dus niet in zee met de eerste de beste en vooral goedkoopste leverancier. Kies een leverancier met een goede reputatie!

 

stijl - grondbeginselen

Het mooie van een discozonnebril dragen is dat je alle stijl kunt negeren. De bedoeling is juist dat je er zo bizar en grappig mogelijk uitziet. Je hoeft dan ook niet na te denken over gelaatsvormen en welk monturen daar het beste bij passen. Alles wat je moet doen is ervoor zorgen dat er voldoende modellen discozonnebrillen op de gastentafel liggen zodat jouw gasten kunnen kiezen welke zonnebril zij deze avond willen dragen.Vindt onze Party brillen hier


 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten