De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten

Grote zonnebrillen: jouw handleiding naar stijl

Grote zonnebrillen: jouw handleiding naar stijl

Eén van de favoriete modestatements van Hollywood is de grote zonnebril. Op het witte doek schitteren sterren als Victoria Beckham en Nicole Ritchie al jaren met deze grote brilleglazen. Ze behoren zonder meer tot een hoofdstroming als het om zonnebrillen gaat, maar hoe kun je zeker weten dat een dergelijke grote zonnebril jou ook goed staat? Let goed op je gelaatsvorm.

Ronde gezichten: de kunst is het contrast. Kies voor ronder gezichten een montuur dat deze cirkelvorm van je gezicht doorbreekt. Kies rechthoekige of langwerpige glazen zodat je gezicht wat slanker overkomt.

 

Langwerpige gezichten: dames met langwerpige gezichten kunnen beter kiezen voor monturen met sterk gedetailleerde zijkanten. Dit leidt de aandacht weg van de lengte van het gezicht. Grote katteogenzonnebrillen of Wayfarerzonnebrillen zijn de beste modellen voor dit gelaatstype.

 

Diamantvormig gezicht: als je dit gelaatstype heeft betekent dat je een sterke kaaklijn en een uitgesproken kin hebt. Dit kun je verzachten en meer vrouwelijk over laten komen door grote ronde of ovalen brilleglazen te kiezen. Dergelijke zonnebrillen laten je voorhoofd en kin ook wat breder lijken.

 

Ovalen gezichtsvorm: met een ovalen gezicht ben je een gelukkig mens. De symmetrie van jouw gezicht maakt het ideaal voor bijna alle soorten grote zonnebrillen. Van pilotenzonnebril tot een meer avontuurlijke Wayfarerzonnebril of een katteogenzonnebril. Zelfs rechthoekige glazen zouden goed staan, dus je kunt zo avontuurlijk zijn als je maar wilt in je mode-uitspattingen.

 

Je zonnebril verzorgen 

 

Als je een grote zonnebril aanschaft, kun je het beste maar goed weten hoe je daarvoor moet zorgen. Bewaar die in daarvoor geschikte koker als je de zonnebril niet draagt. Pilotenzonnebrillen hebben extra aandacht nodig omdat de metalen monturen alleen aan de bovenkant van de brilleglazen zitten. Bewaar deze dan ook in harde kokers want de geringste schok kan een perfecte zonnebril definitief ruïneren. 


Onze grote zonnebrillen 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten