Goedkoopste van Nederland
Gratis verzending
Online sinds 2004
> 35.000 klanten

Hoe een imitatiezonnebril waar voor je geld kan bieden

Hoe een imitatiezonnebril waar voor je geld kan bieden

Wist je dat je je favoriete beroemdheid na kunt bootsen door dezelfde soort zonnebril te dragen die zij ook dragen? Dat hoeft niet eens zo gek veel te kosten. De authentieke designerzonnebril kost dan wel een klein vermogen, de huidige imitatiezonnebrillen zijn uitermate betaalbaar. Je moet alleen wél weten welke stijl het beste bij je past en waar je die zonnebril kunt aanschaffen. Binnenkort hoor ook jij tot de mensen die op aantrekkelijke filmsterren lijken en het zal je verbazen hoe betaalbaar dat is.

Maak een lijst

Het eerste wat je moet doen is een lijstje te maken van zonnebrillen die je echt mooi vindt. Dit kun je doen door eens even over het internet te surfen. Zie de stijl van Victoria Beckham wel zitten? Sla de foto op en zoek uit hoe dat type zonnebril wordt genoemd. En de foto's van Angelina Jolie? Wat vind je van de nieuwste zonnebril van Rhianna? Maak een zo lang mogelijke lijst van beroemdheden met een zonnebril, dan heb je later een ruime keuze. Bedenk dat je op basis van beschikbaarheid, prijs en geschiktheid voor jouw gezichtskenmerken veel namen weer van deze lijst zult schrappen.

 

Gelaatsinspectie

Nu je een lijst met door jou bewonderde zonnebrillen hebt, wordt het tijd om de eerste stappen te zetten. De gekozen zonnebrillen kunnen dan wel de gezichten van jouw favoriete beroemdheden zo mooi mogelijk hebben laten uitkomen, het is zeker niet gezegd dat al die zonnebrillen voor jou hetzelfde zouden doen. Daarom moet je een model hebben om op terug te kunnen vallen. Leg de lijst even weg en kijk in de spiegel. Bekijk je gezicht van boven naar beneden en wees eerlijk tegen jezelf over wat je ziet. Als je jezelf een halve waarheid voorhoudt of als je de ogen sluit voor wat je niet wilt zien, kon je wel eens met de verkeerde zonnebril de straat op gaan.
 

Is je gezicht groot of klein? Is het rond of gehoekt? Is het lang, breed of ovaal? Mensen met een klein tot middelgroot ovalen gezicht hebben maar geluk. Die kunnen zo'n beetje elke zonnebril kiezen die op hun lijstje staat. Het enige wat die moeten doen, is de beste handelaar te vinden. Dit komt omdat ovalen gezichten erg goed in balans zijn. Daar kan elk montuur op, en elke afmeting. Gehoekte, ronde, lange en brede gezichten daarentegen, kunnen bepaalde monturen maar het beste negeren, omdat die types zonnebrillen niet bepaald de mooiste gezichtskenmerken benadrukken.
 

Het sleutelwoord hier is balans, en dan met name het vinden daarvan. Als je van nature al een lang gezicht hebt, moet je zonnebril de aandacht naar de zijkant trekken in plaats van deze te vestigen op de lengte van je gezicht. Kies dan voor katteogenmonturen of op Wayfarer geïnspireerde imitatiezonnebrillen. Als moeder natuur je een rond gezicht heeft toebedeeld, dan werkt een montuur dat afslankt of langer maakt het beste. Denk daarbij vooral aan de pilotenzonnebril. Als je gezicht wat aan de lange kant is moet je die lengte als het ware in tweeën hakken en dat doe je door te kiezen voor een katteogenzonnebril, een Wayfarer of zelfs een skibril. En als je een markant hoekig gelaat hebt, geen nood, want monturen met afgeronde hoeken doen wonderen voor je.

Als jouw gezicht, om wat voor reden dan ook, groter is dan dat van je medemens, ga dan met een ruime boog om kleine monturen heen. En omgekeerd moet je met een klein gezicht niet op zoek gaan naar extra grote retro-klassieke zonnebrillen, want dan zien mensen echt alleen een zonnebril over straat lopen.Check out onze modellen


 

Goedkoopste van Nederland
Gratis verzending
Online sinds 2004
> 35.000 klanten