De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten

Jouw handleiding naar een goedkope partyzonnebril

Jouw handleiding naar een goedkope partyzonnebril

Het mooie van een partyzonnebril is dat die goedkoop is en je je fantasie helemaal uit kunt leven. Alleen al op het internet kun je talloze variaties op de partyzonnebril vinden. Denk je eens in hoe veel meer je aan zult treffen als je naar feestwinkels gaat. Hieronder wat adviezen om je te helpen geld te besparen als je een partyzonnebril aanschaft zonder jezelf tevreden te stellen met die inferieure plastic brilletjes.

Bedenk een thema

 

Heb je een zwemfeest voor Halloween of een "Kom als beroemdheid"-feestje voor je tienjarige koter? Het maakt niet uit welk ontwerp je kiest, zolang het maar goed bij het algehele feestthema past. Een zonnebril voor parties hoeft niet iedereen goed te staan omdat het gimmicks zijn. Als je er al vreemd uitziet met die zonnebril draagt dat alleen maar bij aan de feestvreugde. Er zijn zonnebrillen die speciaal zijn ontworpen voor parties, met stervormige monturen. Anderen komen weer met harten als glazen, die op een poolparty voor alleenstaanden beslist niet misstaan.

 

Als je de komende Halloween bij het zwembad viert, kun je ook een monsterzonnebril aanschaffen met oogballen op veren of monturen die slijmerig aanvoelen, dat is altijd een succes.

 

Zoek op het internet en in de winkels naar de beste aanbiedingen

 

Omdat je waarschijnlijk wel twintig exemplaren aan zult schaffen van dergelijke zonnebrillen moet je wel je opties open houden. Er zijn veel webwinkels die partyzonnebrillen alleen in grootverpakkingen verkopen. Die zijn vaak goedkoper dan feestwinkels, omdat daar minder overheadkosten aan te pas komen. Het enige nadeel van webwinkels is dat je de producten niet daadwerkelijk kunt bekijken voordat je tot aankoop overgaat.

 

Dat is het voordeel van zonnebrillen in de speelgoedwinkel of feestwinkel aanschaffen. Er is dan vaak ook een toonmodel voorhanden dat je kunt passen, voor jezelf of je kind, om te zien of je de juiste maat hebt. Defecte artikelen terugbrengen is ook vaak eenvoudiger. Alles wat je dan moet doen is het bonnetje laten zien en aantonen dat het defect in de fabriek is ontstaan en niet door het dragen. 


Bekijk onze party zonnebrillen

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten