De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten

Kleurrijke Zonnebrillen

  • Geplaatst op
  • Door Bram
  • Geplaatst in Aanschaf
Kleurrijke Zonnebrillen

Rapper Iggy mag dan gelijk hebben als ze zegt extravagant te zijn, we denken echter dat ze best nog wat dieper kan opgaan in die extravagantie: met een kleurrijke zonnebril. Het valt niet te ontkennen dat de neutralere en aardsere kleuren als bruin en zilver gladjes en verfijnd overkomen, maar als je echt op wilt vallen, dan moet je die zonnebril laten liggen en een zonnebril zoeken die qua kleurstelling opvallend luidruchtig is.

Wat zijn kleurrijke zonnebrillen trouwens? Dat zijn dus de zonnebrillen die twee of meerdere kleuren in hun glazen en monturen laten zien. Zo kunnen de glazen en het montuur verschillende tinten hebben, of beide in dezelfde kleurschakeringen zijn uitgevoerd.

 

Kleurrijke zonnebrillen worden vaak als psychedelisch en zelfs excentriek afgeschilderd, maar vandaag de dag worden ze om meerdere redenen steeds populairder. Als eerst willen steeds meer mensen zich buiten gebaande wegen begeven en, als we eerlijk zijn, willen ze ook zonnebrillen vermijden die ronduit als saai kunnen worden bestempeld.

 

Kleurrijke zonnebrillen zijn ook de snelste manier om meer afwisseling in je look te brengen. In tegenstelling tot wat je zou denken, past een kleurrijke zonnebril heel goed bij klassieke outfits als een bruine lange broek of een verblindend witte top. En als je kleurrijk textiel draagt, of het nou een jurk is of een driedelig pak, kan een kleurrijke zonnebril wel eens het accessoire zijn waarmee je jezelf in het voetlicht zet.

 

Daarbij kunnen dergelijke zonnebrillen je humeur aanzienlijk verbeteren. Heb je ooit gemerkt hoe je stemming door iets moois en kleurrijks altijd wat beter wordt? Soms is alles wat je nodig hebt bij een sombere bui iets eenvoudigs dat je zo op kunt zetten, en dan krijg je al snel een positiever humeur. Kleurrijke zonnebrillen kunnen dat voor je bewerkstelligen.

 

Een dergelijke zonnebril zelf is niet het enige waar je aandacht aan kunt schenken. De vormgeving, ontwerpen en afmetingen zijn door de bank genomen onberispelijk. Een pilotenzonnebril kan bijvoorbeeld uitgerust zijn met een dun metalen montuur en een roze gloed over de brilleglazen – een ideale zonnebril voor de dames onder ons. De combinatie van zwart met bruin kan je weer meer aan je zomertripjes doen herinneren. Ietwat brutalere Wayfarerzonnebrillen met oranjerood gestreepte accenten zijn perfect voor de doordeweekse afspraken met je vriendinnenclub.

 

En als je denkt dat dergelijke kleurrijke zonnebrillen alleen geschikt zijn voor dames, dan heb je het voor 100% mis. De klassieke keuze voor de heren is door de bank genomen de blauwe zonnebril. Dan kun je de glazen aanvullen met verschillende blauwtinten in zowel kunststoffen als metalen monturen, afhankelijk van de uitstraling die je wilt realiseren.


Rastakleuren daarentegen, daarmee toon je niet alleen dat je Bob Marley hoog hebt zitten, maar geven ook een zorgeloze en relaxte uitstraling.

 

Je kunt zo'n kleurrijke zonnebril overal mee naartoe nemen, zeker naar festivals waar de algemene moderegel "hoe gekker hoe beter" is. Je kunt er ook eentje kopen als je een alledaags kostuum een wat stralendere uitstraling wilt geven of als je jezelf op elk gewenst van de dag een beetje wilt opfleuren.

 

Kleurrijke zonnebrillen kunnen een gek ding zijn, maar ze herinneren je er ook aan dat mode eigenlijk geen echte regels heeft.

 

 

 

 

Kies je zonnebril op kleur.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten