De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten

Mario Pixel Zonnebril

Mario Pixel Zonnebril

Er zijn nog andere soorten zonnebrillen en sommige soorten zijn in een nieuw ontwerp, dat is gericht op videogamers. Eén van de populairste modellen in deze nieuwe videogame-uitvoeringen is de Mario pixelzonnebril. Deze zonnebril is uitgevoerd in een 8-bits pixeldesign, zodat deze lijkt op de zonnebrillen die je in de grafische weergaves van de oude 8-bit videospelletjes ziet Het is een geweldige zonnebril voor degenen die een uniek accessoire zoeken bij hun alledaagse outfit, maar kan ook prima gedragen worden tijdens parties en speciale gelegenheden.

De meeste Mario pixelzonnebrillen worden uitgevoerd met een vlak bovenmontuur dat wordt aangevuld met de randen en hoeken van het typerende pixeldesign, zodat dergelijke zonnebrillen met name dragers met een ronde gelaatsvorm goed staan. Er zijn echter ook rondere modellen op de markt die geen afbreuk doen aan de pixelverschijning van het design. Eigenlijk kan dus iedereen wel een Mario pixelzonnebril dragen.

 

Een ander ding dat je moet weten over de Mario pixelzonnebril is dat die doorgaans in één felle kleur wordt gefabriceerd. Daardoor val je beter op wanneer je ze draagt en ook de pixelverschijning is daardoor duidelijker zichtbaar. Dit komt met name omdat dankzij het pixeldesign de Mario pixelzonnebril zich niet om je gezicht vormt, maar er juist verder van af staat. Je kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan beschikbare kleuren.

 

Sommige Mario pixelzonnebrillen hebben afbeeldingen van Mario op de oorstekers, wat ook een aantrekkelijk kenmerk van sommige modellen is. Daarmee kun je handig van de enkelvoudige kleurdesigns afwijken.

 

Hoewel de meeste mensen denken dat videospelletjes voor kinderen zijn, is de Mario pixelzonnebril wel degelijk verkrijgbaar in maten voor volwassenen. Die zijn leuk voor wanneer je gewoon eens lekker uit de band wilt springen, met name tijdens de weekenden.

 

Ook hebben niet alle Mario pixelzonnebrillen donkere brilleglazen. Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren. Veel Mario pixelzonnebrillen bieden uitstekende bescherming tegen zonnestralen, zodat je ook je ogen beschermt terwijl je je stijlvol op straat begeeft.

 

Sommigen denken dat een Mario pixelzonnebril iets voor nerds of geeks is, maar dat betekent nog niet dat je er niet cool me over kan komen. Als je de juiste outfit qua kleur, design en thema bij weet te vinden, dan zie je eruit alsof je zo uit een 8-bits videospelletje bent ontsnapt. Dergelijke zonnebrillen zijn ideaal voor mensen die een moderne maar grappige uitstraling willen creëren en die zich een beetje af willen zetten tegen de moderne en professionele of serieuze look. Soms kunnen dergelijke 8-bits modellen zelfs lekker authentiek overkomen en we weten zeker dat je, als je naar een videospelletjesbeurs gaat, helemaal de blits zult maken met een Mario pixelzonnebril.

 

Als je dus gek bent op 8-bits grafische weergave, breng dan een beetje pixelstijl in je look aan. Deze zonnebrillen zijn gemakkelijk te vinden en nog gemakkelijker te dragen. Al met al is een Mario pixelzonnebril een leuke aanvulling van je zonnebrillencollectie.


Bekijk en koop hier een Mario Pixelbril


 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten