De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten

"Nerd" zonnebrillen zijn een hot item

"Nerd" zonnebrillen zijn een hot item

De echte modeliefhebbers weten het al een tijdje: de zonnebrillen die vroeger aan de echte "nerds" waren voorbehouden, zijn helemaal in (een nerd is een studiebol met wat beperkte sociale vermogens). Het groot uitgevallen zwarte montuur en dito brilleglazen zijn helemaal in en daarmee kun je laten zien dat je je tegen de norm afzet. Dat je je als nerd durft te tooien met een nerdzonnebril betekent trouwens niet dat je niets aan je uiterlijk hoeft te doen. Zeker, een grote nerdzonnebril kun je dragen maar vergeet niet dat je de rest van je uiterlijk wel enigszins daarop moet aanpassen.

Ronde monturen

 

Je kunt een enorme nerdzonnebril dragen met die ronde monturen als je een sterke kaaklijn hebt of een diamantvormig gezicht. De ronde monturen maken de gezichtsuitstraling vaak wat milder, en even nadeken over de vorm van de glazen is al helemaal cruciaal als je echt grote brilleglazen kiest. Deze ronde nerdzonnebrillen zijn eigenlijk een soort overmaatse discozonnebrillen. Ze zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren als wit en neonkleuren.

 

Rechthoekige en vierkante monturen

 

Draag grote rechthoekige of vierkante monturen als je een rond gezicht hebt. Dit laat je gezicht vaak smaller lijken en je creëert een evenwicht tussen de molligheid van je gezicht en de scherpe lijnen van het montuur van je zonnebril.

 

Katteogenzonnebril of Wayfarerzonnebril

 

Deze monturen zijn ook volledig van kunststof maar het zijn grotere uitvoeringen van die bekende Ray Ban zonnebrillen waar je zo vertrouwd mee bent. Ze lijken nog het meeste op de zonnebril die Audrey Hepburn droeng in haar film "Breakfast at Tiffany's" en het zijn niet zomaar zwarte zonnebrillen. De glazen zelf kunnen gestreept zijn, of er zijn zelfs nog knulligere elementen toegevoegd waar populaire jongeren nog niet dood mee gezien willen worden.

 

Het is een kwestie van houding

 

Om de sjieke nerduitstraling met succes te realiseren heb je veel lef nodig. Leef jezelf in in het karakter, wees er trots op een nerd te zijn en beeld jezelf af en toe in dat je een serieuze musicus, schrijver of artiest bent. Probeer je zo intens mogelijk te gedragen en dan past je houding prima bij je nieuwe nerd-uiterlijk.  


Check out onze Nerdbrillen

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten