De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten

Partyzonnebrillen voor alle leeftijden: Je stijlvolle weggevertjes uitzoeken

Partyzonnebrillen voor alle leeftijden: Je stijlvolle weggevertjes uitzoeken

Denk niet langer over hoedjes of plastic prullaria waar niemand nog van opkijkt. Een feest komt pas echt tot leven met partyzonnebrillen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, of je nou drie of drieëndertig bent, partyzonnebrillen zijn altijd leuke weggevertjes, zeker voor themafeesten.

Vaststellen van je publiek

Bepaal, om tot de beste keuze voor partyzonnebrillen te komen, eerst de leeftijdsgroep van je feestgangers. Zijn het grotendeels volwassenen of komen er ook kinderen bij kijken? Voor een gemengd gezelschap kun je overwegen om verschillende partijen partyzonnebrillen aan te schaffen. Voor de kinderen denk je dan bijvoorbeeld aan kleurrijke monturen met verschillende vormen brilleglazen. Voor de volwassenen neem je bijvoorbeeld een montuur, stijlvol en wit. Deze combinatie gaat prima voor een familiereünie bij het zwembad of op het strand. En als knotsgek toevallig het feestthema is, kun je voor zowel de kinderen als de volwassenen een knotsgek montuur bestellen.

 

Themafeesten

Verjaardagen zijn best lastig want je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een thema die de lading dekt. Echter, voor Halloween, de jaarwisseling, de Borstkankerpreventiemaand en alle andere vieringen is het een stuk gemakkelijke om plannen te maken, want er zijn dan al vooraf bepaalde stijlen en kleuren te vinden. Je kunt bijvoorbeeld roze monturen kiezen voor Borstkankerpreventiemaand, of hartvormige monturen voor een verlovingsfeest. Stervormige monturen doen het goed als je een verjaardag te vieren hebt of als iemand erover droomt het helemaal te gaan maken als filmster.

Dit zijn op het eerste gezicht kleine details, maar als alle gasten eenmaal hun partyzonnebril dragen en het tijd wordt voor de groepsfoto, dan ben je blij dat je de tijd hebt genomen om aan al dit soort zaken te denken.

 

Nachtfeesten

Partyzonnebrillen zijn niet alleen voor feestjes overdag, poolparties of strandfeesten. Tijdens Nieuwjaarsfeesten en Halloweenfeesten kom je ook vaak partyzonnebrillen tegen. Die verschillen dan wel een beetje, trouwens. Sommigen hebben wat transparantere brilleglazen of soms zelfs helemaal geen glazen. De monturen springen dan veel meer in het oog. Zo kun je kiezen voor een zonnebril die in het donker oplicht, of een zonnebril met LED-lichtjes. Dat geeft een knotsgek maar stijlvol extraatje aan je nachtfeest.

 

Moderegels en wederverkopersrichtlijnen

Als je partyzonnebrillen bestelt hoef je je geen zorgen te maken over de gangbare moderegels, want die worden toch uit het raam gegooid. Voel je dus vrij om een standaard bizar montuur te kiezen voor volwassenen, ongeacht de aard van het feest. Zelfs tijdens een fondsenwervingsmarathonbal op 1 april zullen mensen gerust de gekste monturen opzetten. Je kunt je gasten verder op gang helpen zich weer kind te voelen door echt vreemde monturen te kiezen. Partyzonnebrillen brengen namelijk bij iedereen het kind weer naar boven. Zelfs de sjiekste wereldburgers zullen zich als een kind zo blij maken met een knotsgekke partyzonnebril.

Onthoud wel dat je de partyzonnebrillen in grotere hoeveelheden aan zult schaffen, dus het is wel een uitdaging om een goede kwaliteit voor elke zonnebril te waarborgen. Kies dus een leverancier met goede klantenverklaringen, of een leverancier die vervanging en omruil biedt als een partyzonnebril onverhoopt defect afgeleverd wordt.


Bekijk hier snel onze Party Zonnbrillen 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten