De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten

Pilotenbril met spiegelglazen

Pilotenbril met spiegelglazen

Door reflecterende glazen toe te voegen laat een pilotenbril een spiegelbeeld zien van wat je ermee ziet. Als je iemand aankijkt die zo’n zonnebril op heeft, zul je jezelf waarnemen. Daarnaast verbergen zulke glazen de ogen, wat één van de redenen is om dergelijke zonnebrillen te dragen.

De weerspiegelende pilotenbrillen worden gemaakt met een extra coating. Er is echter wel een nadeel aan dit type zonnebrillen. Deze variant kan sneller krassen op de glazen oplopen dan andere varianten. Als je voorzichtig genoeg bent, gaan deze zonnebrillen erg lang mee. Het zicht met deze brilleglazen is niet anders dan dat met andere glazen en zeker geen aanschafreden, ondanks het feit dat ze niet al te duur noch al te goedkoop zijn. Je moet denken aan een prijsklasse van rond de 50 dollar of 35 euro, afhankelijk van de producent.

 

Er zijn ook pilotenbrillen verkrijgbaar met een lagere prijs. Dit zijn echter geen merkbrillen. Dergelijke zonnebrillen zijn prima geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een pilotenzonnebril met spiegelglazen maar die zich geen merkbril kunnen veroorloven. Volgens veel mensen geven deze zonnebrillen een fascinerend en misterieus uiterlijk, waardoor ze alleen maar populairder zijn geworden.
 

Je bent misschien wel bekend met deze zonnebrillen met spiegelglazen die je veel in films ziet, in het bijzonder in films waarin veel politiemensen voorkomen. Deze zonnebrillen worden veel gebruikt in een groot aantal films en worden ook in het dagelijkse leven door veel filmsterren gedragen. Ze worden ook gedragen door mensen die zichzelf graag een stoer en misterieus uiterlijk aanmeten.
 

Als het om pilotenbrillen met spiegelglazen gaat kan iedereen, jong en oud, dames en heren, kiezen uit verschillende modellen. Dit soort zonnebrillen is al lang geen tijdelijke rage meer, is sinds de introductie enorm in trek en staat al lange tijd aan de top in de zonnebrillenwereld.

Eén van de geweldige eigenschappen van pilotenbrillen met spiegelglazen is dat de hoeveelheid licht die door de glazen doordringt met ongeveer 60% wordt verminderd. Ze worden gewoonlijk in bruin- en grijstinten geleverd, maar ook andere kleuren zijn verkrijgbaar. Begrijp me niet verkeerd, de kleur van de zonnebril verandert niets aan het perentage licht dat tot de ogen doordringt. Elke kleur werkt even goed. Dankzij dit gegeven bieden deze zonnebrillen uitstekende bescherming tegen ultraviolette A- en B-stralen.
 

Om dit soort glazen te maken wordt er een spiegelende laag over het glas gelegd. Zodra deze laag op het glas is geplaatst heeft het brillenglas een weerspiegelende laag. Dit zijn de beste soort zonnebrillen om aan te schaffen als je op zoek bent naar hoge kwaliteit waarmee je een uitstraling wilt realiseren die nog jaren in de mode blijft. Het eenvoudige ontwerp van deze brillen is de oorzaak van de populariteit van deze zonnebrillen en ongeacht de vorm van je gezicht zien ze er altijd goed uit. Algemeen beschouwd als hét toonbeeld van zonnebrillen kunnen deze pilotenbrillen misschien wel eens tijdelijk van de top worden verdrongen door tijdelijke grillen, maar ze komen altijd weer bovendrijven als dé grote voorkeur van de bevolking.
 

Als je nadenkt over welk type zonnebril je zoekt, moet je op zijn minst eens een paar pilotenbrillen met spiegelglas proberen. Je zult versteld staan van de stijl en de uitstraling die ze je geven.Check out onze pilotenbrillen


 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten