De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten

Rechthoekige Zonnebrillen

  • Geplaatst op
  • Door Bram
  • Geplaatst in Aanschaf
Rechthoekige Zonnebrillen

Rechthoekige zonnebrillen zijn de ideale en modieuze vluchtroute voor de routinematige ronde zonnebrillen die je tegenwoordig overal ziet. Als je je uitstraling wilt veranderen en echt op wilt vallen, dan is een rechthoekige zonnebril de snelste en beste optie. De vorm van het montuur geeft ook mensen met ovalen gelaatsvorm een nieuwe uitstraling, omdat zo'n zonnebril meer contour brengt.

De rechthoekige zonnebril is tegenwoordig niet noodzakelijkerwijs duur, en da's goed nieuws, want nu kun jij dus ook een mooie rechthoekige zonnebril op de kop tikken. Je vindt tegenwoordig overal replica's die er net zo goed uitzien als het origineel, dus de mooiste en inspirerende monturen liggen ook binnen jouw handbereik.
 

Natuurlijk hebben rechthoekige zonnebrillen ook wat kleine nadelen. Zo kunnen de liefhebbers van de echte klassieke look er wel eens een beetje een hekel aan hebben. Degenen die al een ietwat rechthoekig gelaat hebben, zouden wel eens tot de conclusie kunnen komen dat zo'n zonnebril ze niet staat omdat ze zachtere en rondere vormen zoeken die meer contrast kunnen bieden.
 

Dat betekent nog niet dat rechthoekige zonnebrillen slechts voor een paar voorbestemden geschikt zijn. Mocht je het nog niet weten, brillen met een breed montuur en al even brede rechthoekige glazen zien er adembenemend uit bij mensen met rondere gelaatsvormen. En als je de perfecte rechthoek maar saai vindt, waarom dan niet een beetje met vormen spelen, laten we zeggen een hexagonale zonnebril?
 

En ook de rechthoekige zonnebril is verkrijgbare in hele en halve monturen. als je een look wilt die zeker gladjes en wellicht zelfs sexy overkomt, dan bevelen we een zonnebril met een half montuur, want dat laat meer huid zien dan montuurmateriaal. De volledige monturen maken van jouw zonnebril het centrale punt van jouw mode-uitstraling.
 

Wat monturen betreft, die zijn verkrijgbaar in de dunne metalen die doen denken aan de zonnebril die door de legendarische John Lennon gedragen werd. Ook kun je kiezen voor wayfarers, die meer funky en minder formeel zijn.
 

Voor de dames zijn er rechthoekige zonnebrillen met hier en daar wat glitters, zoals die van Lady Gaga. Ze kuuen natuurlijk ook kiezen voor de Jackie O-look: grote, robuuste monturen met rechthoekige brilleglazen die zo'n beetje het halve gezicht verbergen.
 

De heren kiezen wellicht liever voor pilotenzonnebrillen, met name die nog wel het meeste lijken op de oorspronkelijke designs. Want, laten we eerlijk zijn, vintage heeft altijd een speciaal plekje in ons modehart.
 

En als het op kleuren uitkomt, kun je een regenboog hebben! Het is niet langer onmogelijk om zeer kleurrijke zonnebrillen te vinden, uiteenlopend van levendige kleuren als flitsend rood of diep-blauw, en die kleuren kun je vinden op zowel de monturen als de brilleglazen - of beide!
 

Festivalzonnebrillen kunnen zijn opgemaakt uit die veelkleurige modellen die uit meerdere zonnebrillen lijken te bestaan, waardoor zo bijna retro overkomen. Meer en meer mannen en vrouwen dragen tegenwoordig zonnebrillen waarvan de glazen in tint verlopen, wat cool en unique is.
 

Op zoek naar een klassieker? Dan zoek je de neutraal gekleurde zonnebril, of iets met aardkleuren (bruintinten) - of je kunt het een stapje verder nemen en een Safarizonnebril nemen. En voor de meest bijzondere vormgeving kun je kiezen voor de rechthoekige shutterzonnebril.
Rechthoekige zonnebrillen!


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten