De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten
Zonnebrillen Blog

Hippie Zonnebrillen

Hippie Zonnebrillen Als er een look is die nooit uit de mode zal gaan, dan is het wel de hippiestijl. De retro aantrekkingskracht blijft voor altijd in onze harten. Voor degenen die gezegend genoeg zijn om in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw te zijn opgegroeid, is de hippieperiode een prachtige vergaarbak aan herinneringen. Als je deel uitmaakt van de jongere generaties, kan het lijken alsof mode toen zo'n beetje net is uitgevonden.

Zonnebrillen voor op de motor

Zonnebrillen voor op de motor Met de wind in je gezicht over de snelweg toeren is een ervaring die je nooit meer vergeet. Sterker nog, er zijn mensen die dat gevoel zo enorm waarderen, dat ze dat dagelijks en de rest van hun leven doen. Voor die mensen is het van cruciaal belang dat de ze juiste zonnebril hebben die niet alleen de schadelijke zonnestralen uit hun ogen houdt, maar die ook de vele opspattende materialen, die in een ogenblik behoorlijke oogschade toe kunnen brengen, tegen kunnen houden.

Kleurrijke Zonnebrillen

Kleurrijke Zonnebrillen Rapper Iggy mag dan gelijk hebben als ze zegt extravagant te zijn, we denken echter dat ze best nog wat dieper kan opgaan in die extravagantie: met een kleurrijke zonnebril. Het valt niet te ontkennen dat de neutralere en aardsere kleuren als bruin en zilver gladjes en verfijnd overkomen, maar als je echt op wilt vallen, dan moet je die zonnebril laten liggen en een zonnebril zoeken die qua kleurstelling opvallend luidruchtig is.

Rechthoekige Zonnebrillen

Rechthoekige Zonnebrillen Rechthoekige zonnebrillen zijn de ideale en modieuze vluchtroute voor de routinematige ronde zonnebrillen die je tegenwoordig overal ziet. Als je je uitstraling wilt veranderen en echt op wilt vallen, dan is een rechthoekige zonnebril de snelste en beste optie. De vorm van het montuur geeft ook mensen met ovalen gelaatsvorm een nieuwe uitstraling, omdat zo'n zonnebril meer contour brengt.

"Oiled" Zonnebrillen

"Oiled" Zonnebrillen Heb je de laatste tijd wel eens aandachtig naar meubelstukken gekeken? Vroeger was het niet meer dan normaal dat je in huizen robuuste en grote bedden en bankstellen aantrof. Dankzij de steeds minder beschikbare ruimte in kleinere huizen, worden we gedwongen om wat meer vernuft en wat praktischer met onze keuzes om te springen. We willen echter nog steeds die klassieke look in onze huizen hebben, en dat doen we door meubilair met olie-afwerking in huis te halen. Gelukkig genoeg is die soort afwerking niet alleen beperkt tot meubilair, je kunt die tegenwoordig ook op je zonnebril aantreffen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten