De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten
Zonnebrillen Blog

Zwarte donkere zonnebril: must-have van het seizoen

Zwarte donkere zonnebril: must-have van het seizoen Donkere zonnebrillen zijn hot!

Een zwarte donkere zonnebril is de must-have van dit seizoen. Naast dat de donkere sunnies onze ogen beschermen tegen het felle licht, hoort hij inmiddels als basis stuk in je collectie die past bij elke outfit. En kunnen we vanachter de donkere raampjes lekker naar iedereen gluren. Wij hebben de leukste modellen voor je uitgezocht.

Voor- en nadelen van een zonnebril dragen tijdens het pokeren

Voor- en nadelen van een zonnebril dragen tijdens het pokeren Als je ooit live pokeren hebt gekeken op TV is het je misschien opgevallen hoe vaak de spelers een donker getinte zonnebril droegen. Sommige professionele pokeraars beschouwen de zonnebril als een belangrijk strategisch middel om het toernooi te winnen, andere spelers vinden het niet fair en zouden de zonnebril het liefst verbieden aan de speeltafel. Om deze discussie in kaart te brengen kijken we eens naar de voor- en nadelen van een zonnebril dragen tijdens het pokeren.

Waarom supersterren graag zonnebrillen dragen

Waarom supersterren graag zonnebrillen dragen Een zonnebril is vandaag de dag bijna een noodzakelijk accessoire voor alle beroemdheden. Als je de verschillende TV-programma's bekijkt, de bladen doorneemt en de entertainment websites bekijkt kom je met het grootste gemak je favoriete beroemdheid op het spoor met een zonnebril op diens neus, ongeacht de locatie en evenement waar de foto werd genomen. Heb je je echter wel eens afgevraagd waarom supersterren zo graag een zonnebril dragen? Welnu, er zijn vele redenen voor en een paar van de belangrijkste doen we hier uit de doeken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten