De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten
Zonnebrillen Blog

Wat je moet weten over nerdbrillen

Wat je moet weten over nerdbrillen Als er al oogwaar is die altijd stijlvol blijft, dan is dat zonder twijfel de nerdzonnebril die elke outfit wat pikanter kan maken. Veel grote sterren in Hollywood maken een verrassende entree als ze één van de vele feestjes binnenkomen met hun nerdzonnebril. Jawel, zonnebrillen zijn helemaal in! De nerdachtige Supermanbril die iedereen die knullige uitstraling geeft wordt in stijl door vele beroemdheden gevierd door hem vol trots te dragen.

Een nerdbril aanschaffen om er beter uit te zien

Een nerdbril aanschaffen om er beter uit te zien Een paar decennia geleden waren mensen helemaal overtuigd van contactlenzen omdat ze af wilden van die nerdachtige bril. Dat was hun definitie van een imagoverbetering. De afgelopen jaren wordt deze trend langzaam maar zeker teruggedraaid. Mensen schaffen nu massaal een designer nerdbril aan om sjieker te lijken. Dit zijn dikgerande brillen (ja, het type dat veel echte nerds dragen) in rode, bruine of zwarte uitvoering met (vaak niet geslepen) glazen. Als je een oogcorrectie nodig hebt is dit het moment om er supercool uit te zien in de meest overduidelijke bril die je ooit zult bezitten. Zelfs als je ziet als een adelaar kun je nog steeds veel plezier beleven aan een ongeslepen bril om die sjieke nerdy uitstraling te realiseren.

Nerdbrillen: De hippe nerdlook dragen

Nerdbrillen: De hippe nerdlook dragen Nerdbrillen zijn eigenlijk niets meer dan brillen met een uitzonderlijk dik montuur. Als je daarbij denkt aan de zwarte monturen die de bibliothecaris draagt of de knotsgekke rode monturen die zo lekker prominent op je neus staan, dan denk je in de goede richting. Twintig jaar geleden was het sociaal gezien niet zo gezond om een dergelijk montuur te dragen op school, maar tegenwoordig is het hartstikke hip en iedereen, met en zonder goede ogen, wil ze wel dragen. Hoe kom je weg met de nerdachtige look? Wat maakt de nerdbril zo hip?

Een nerdzonnebril met de juiste stijl combineren

Een nerdzonnebril met de juiste stijl combineren Dacht je dat de Wayfarer het enige montuur is die succesvol in kunststof uitgevoerd kan worden? Denk dan nog maar eens goed na. "Preppy" is helemaal de mode en met die stijl komen nerdzonnebrillen. Dit zijn niet de imitatieleesbrillen met transparante brilleglazen en kunststoffen monturen. Nee, dit is de zonnebrilvariant op de nerdbrillen, compleet met kleurtinten, donkere glazen en spiegelglazen, noem maar op. De montuurstijl is vandaag de dag erg geliefd, met name onder scholieren die zich liever als hun favoriete artiest uitdossen dan als de sportheld of cheerleader van weleer.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten