De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten
Zonnebrillen Blog

Jouw handleiding naar een goedkope partyzonnebril

Jouw handleiding naar een goedkope partyzonnebril Het mooie van een partyzonnebril is dat die goedkoop is en je je fantasie helemaal uit kunt leven. Alleen al op het internet kun je talloze variaties op de partyzonnebril vinden. Denk je eens in hoe veel meer je aan zult treffen als je naar feestwinkels gaat. Hieronder wat adviezen om je te helpen geld te besparen als je een partyzonnebril aanschaft zonder jezelf tevreden te stellen met die inferieure plastic brilletjes.

De juiste nachtbril uitkiezen

De juiste nachtbril uitkiezen Het concept van de nachtzonnebril komt bij nogal wat mensen maar vreemd over. Er is toch helemaal geen zonlicht 's nachts? Het doorgewinterde feestbeest is echter al een tijdje bekend met de nachtzonnebril. Overigens is de nachtzonnebril ook bekend als de discozonnebril of de partyzonnebril. Dit zijn de zonnebrillen die je 's nachts kunt dragen in plaats van de vroeger zo gebruikelijke feesthoedjes of maskers. Ze zijn modern, kunnen in het donker oplichten, en zijn soms ook wel voorzien van LED-lichtjes in het montuur. Dit soort nachtzonnebril kom je vaak tegen tijdens Halloweenfeestjes, Nieuwjaarsfeestjes en eigenlijk elk soort feest dat zich tot in de kleine uurtjes uitstrekt en waar mode, mode-accessoires en pure pret centraal staan.

Witte zonnebril: is dat hip of niet?

Witte zonnebril: is dat hip of niet? Een witte zonnebril kan hip zijn, als je weet hoe zo'n zonnebril te dragen. Dat gaat dames doorgaans gemakkelijker af dan heren, maar dat betekent niet per sé dat er alleen witte zonnebrillen voor dames verkrijgbaar zijn. Sommige heren dragen ze ook en komen daar ook goed mee weg. Een witte zonnebril wordt meestal in de zomer gedragen, omdat het letterlijk een verkoeling brengend accessoire is dat bij elke outfit past. Als je echter zo'n witte zonnebril niet weet te dragen, zie je er al snel een beetje knuppelachtig uit. Is jouw witte zonnebril hip of niet?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten