De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten
Zonnebrillen Blog

Pilotenbril met spiegelglazen

Pilotenbril met spiegelglazen Door reflecterende glazen toe te voegen laat een pilotenbril een spiegelbeeld zien van wat je ermee ziet. Als je iemand aankijkt die zo’n zonnebril op heeft, zul je jezelf waarnemen. Daarnaast verbergen zulke glazen de ogen, wat één van de redenen is om dergelijke zonnebrillen te dragen.

Metalen zonnebril tov. kunststoffen zonnebril: welke past beter bij jou?

Metalen zonnebril tov. kunststoffen zonnebril: welke past beter bij jou? Als het op een zonnebril aankomt kun je vandaag de dag kiezen uit twee montuursoorten. Je kunt kiezen voor een zonnebril met een metalen montuur. Dit zijn de pilotenzonnebrillen en andere rechthoekige modellen. Er zijn natuurlijk ook hoekige modellen met kunststoffen monturen. Dit zijn vooral Wayfarers en andere, extra grote zonnebrillen met motiefjes of felle kleuren op hun kunststoffen monturen. De meeste heren kiezen voor metalen montuur omdat die in hun ogen vaak stijlvoller en meer mannelijk overkomen. Het valt niet te ontkennen dat veel vrouwelijk overkomende ontwerpen zich in het bereik van de kunststoffen monturen vinden.

Zonnebrilstijlen die beroemdheden graag dragen

Zonnebrilstijlen die beroemdheden graag dragen Zijn we allemaal niet een beetje dol op de paparazzifoto's van onze idolen? Wanneer je door entertainmentbladen en celebrity websites neust zal het je zeker opvallen dat beroemdheden graag een zonnebril dragen waar ze ook zijn en op welk tijdstip dan ook. Over het algemeen zijn er verschillende stijlen zonnebrillen die beroemdheden graag dragen. Hier zijn een paar van de populairste stijlen onder de grote sterren.

Kopen van een pilotenzonnebril

Kopen van een pilotenzonnebril Er is echt niks mis met het proberen niet te veel voor een pilotenzonnebril te betalen. Er is echter wel een groot verschil tussen de aanschaf van een laaggeprijsde zonnebril en de aanschaf van een goedkope, slecht gemaakte zonnebril. Als je echt van plan bent om de best mogelijke prijs met de hoogst mogelijke kwaliteit te vinden, dan kun je het beste eens wat vergelijkend winkelen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten