De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten
Zonnebrillen Blog

Clubmaster Zonnebrillen 2016

Clubmaster Zonnebrillen 2016 Voor een look met eindeloze mogelijkheden kun je het eigenlijk niet meter treffen dan met een clubmaster zonnebril. Dat is typisch zo'n zonnebril waarvan je er eentje oppikt die vervolgens bij alle gelegenheden perfect blijkt te passen. De clubmaster zonnebril heeft de voorkeur van veel mensen uit alle geledingen van de samenleving, en zou ook heel goed jouw favoriet kunnen worden.

De clubmaster zonnebril begon aan zijn opmars in de jaren 80 van de vorige eeuw, toen de wayfarer- en pilotenzonnebrillen de zonnebrillenwereld al domineerden. Het model werd geïntroduceerd als een zonnebril waarvan het bovenmontuur de wenkbrauwen volgde - een concept dat tot dan veelal werd gevolgd voor voor normale brillen. Er zit een plastic montuur boven de brilleglazen, min of meer synchroon aan de wenkbrauwen, en de rest van het montuur is een dun metalen frame.

Zonnebrillen Trends 2016

Zonnebrillen Trends 2016 De meeste mensen beseffen het niet echt, maar degenen die een zonnebril dragen zijn op de één of andere manier onderdeel van een trend. Of je nou een echte nerdzonnebril draagt of een overmaatse pilotenzonnebril, je draagt een zonnebril omdat je die stijl mooi vindt en uit wilt dragen, of omdat je mee wilt gaan in die stijl. Laten we eerlijk zijn, een zonnebril is eerder een mode-accessoire dan een noodzakelijke aanvulling (hoewel ze buitengewoon handig kan zijn).

"Nerd" zonnebrillen zijn een hot item

"Nerd" zonnebrillen zijn een hot item De echte modeliefhebbers weten het al een tijdje: de zonnebrillen die vroeger aan de echte "nerds" waren voorbehouden, zijn helemaal in (een nerd is een studiebol met wat beperkte sociale vermogens). Het groot uitgevallen zwarte montuur en dito brilleglazen zijn helemaal in en daarmee kun je laten zien dat je je tegen de norm afzet. Dat je je als nerd durft te tooien met een nerdzonnebril betekent trouwens niet dat je niets aan je uiterlijk hoeft te doen. Zeker, een grote nerdzonnebril kun je dragen maar vergeet niet dat je de rest van je uiterlijk wel enigszins daarop moet aanpassen.

Festival Zonnebrillen

Festival Zonnebrillen Een deel van de pret als je naar een muziekfestival gaat - of naar een ander festival - is ervoor zorgen dat je er goed uitziet, zodat je goed in de menigte past, want dan voel je je lekker in je vel. Dit betekent ook dat je de juiste zonnebril moet kiezen.

Jazeker, een goede festivalzonnebril kan je overall uitstraling maken of breken. Het is sowieso één van de eerste dingen die mensen aan je zullen opmerken, en daarnaast heb je die zonnebril waarschijnlijk ook het hele festival wel nodig. Normaal gesproken gaat zo'n zonnebril wel een heel weekend mee, meestal zelfs langer. Je zult je vaak in de zon begeven en dan wil je er zeker van zijn dat je een goede zonnebril op zak hebt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten