De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten
Zonnebrillen Blog

Zonnebrillen goed combineren

Zonnebrillen goed combineren Iedereen die waarde hecht aan zijn of haar zonnebril weet maar al te goed dat niet elke zonnebril hetzelfde is. Een zonnebril kan de één bijzonder goed staan, en de ander hoegenaamd niet. Toch kan diezelfde zonnebril ook de ander goed staan, afhankelijk van wat die persoon draagt.

We weten allemaal dat een zonnebril, naast UV-bescherming voor de ogen, vooral een mode-accessoire is. Als accessoire moet de zonnebril goed bij je outfit passen wanneer je er goed uit wilt zien en daarom is het belangrijk dat je leert hoe je zonnebril te matchen met je outfit.

Vintage zonnebrillen

Vintage zonnebrillen Originele vintage zonnebrillen zijn zonnebrillen die gemaakt zijn in een bepaalde periode, ergens tussen de jaren ’20 en ’80. Als de zonnebril afkomstig is uit een jaar eerder dan 1920 valt deze niet meer onder vintage maar onder antiek. Vintage zonnebrillen zijn o.a. de Aviators, Wayfares en Cat’s Eyes. Als u van plan bent om een vintage zonnebril te kopen, is het een goed idee om de volgende adviezen en tips te lezen om u een richting te geven naar de juiste keuzen.

Clubmaster Zonnebrillen 2016

Clubmaster Zonnebrillen 2016 Voor een look met eindeloze mogelijkheden kun je het eigenlijk niet meter treffen dan met een clubmaster zonnebril. Dat is typisch zo'n zonnebril waarvan je er eentje oppikt die vervolgens bij alle gelegenheden perfect blijkt te passen. De clubmaster zonnebril heeft de voorkeur van veel mensen uit alle geledingen van de samenleving, en zou ook heel goed jouw favoriet kunnen worden.

De clubmaster zonnebril begon aan zijn opmars in de jaren 80 van de vorige eeuw, toen de wayfarer- en pilotenzonnebrillen de zonnebrillenwereld al domineerden. Het model werd geïntroduceerd als een zonnebril waarvan het bovenmontuur de wenkbrauwen volgde - een concept dat tot dan veelal werd gevolgd voor voor normale brillen. Er zit een plastic montuur boven de brilleglazen, min of meer synchroon aan de wenkbrauwen, en de rest van het montuur is een dun metalen frame.

Festival Zonnebrillen

Festival Zonnebrillen Een deel van de pret als je naar een muziekfestival gaat - of naar een ander festival - is ervoor zorgen dat je er goed uitziet, zodat je goed in de menigte past, want dan voel je je lekker in je vel. Dit betekent ook dat je de juiste zonnebril moet kiezen.

Jazeker, een goede festivalzonnebril kan je overall uitstraling maken of breken. Het is sowieso één van de eerste dingen die mensen aan je zullen opmerken, en daarnaast heb je die zonnebril waarschijnlijk ook het hele festival wel nodig. Normaal gesproken gaat zo'n zonnebril wel een heel weekend mee, meestal zelfs langer. Je zult je vaak in de zon begeven en dan wil je er zeker van zijn dat je een goede zonnebril op zak hebt.

Hoe de perfecte dameszonnebril te vinden

Hoe de perfecte dameszonnebril te vinden Eén van de belangrijkste accessoires voor elke vrouw is een perfecte zonnebril. Naast het feit dat we allemaal bescherming tegen de UV-stralen in het zonlicht nodig hebben, kun je met een zonnebril ook je persoonlijke stijl meer expressie geven. Hieronder vind je een korte handleiding over hoe je de juiste dameszonnebril zonder al te veel moeite kunt kiezen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten