De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten
Zonnebrillen Blog

Hoe een overtuigende kopie van een Wayfarerzonnebril aan te schaffen

Hoe een overtuigende kopie van een Wayfarerzonnebril aan te schaffen Als er iets is dat Ray Ban goed voor elkaar had, was het wel het op de markt brengen van twee van de sterkste designs zonnebrillen. Dat waren de pilotenzonnebril en de zogeheten Wayfarerzonnebril en wie een beetje fan van Audrey Hepburn is of een beetje gefixeerd op de mode uit de jaren 80, wil dan ook een Ray Ban Wayfarer in huis halen. Het is alleen zo jammer dat de originele modellen zo duur zijn. Je kunt natuurlijk ook imitatiemodellen kopen, maar een goede kwaliteit (lees: dicht bij het originele model liggende) zonnebril is een ander verhaal. Hieronder een handleiding om je daarbij te helpen.

Hoe een klassieke zonnebril met stijl te dragen: wees stijlvol, niet onhandig

Hoe een klassieke zonnebril met stijl te dragen: wees stijlvol, niet onhandig De klassieke zonnebril bevindt zich altijd in het modebeeld van ieder seizoen. Als je de mode van de afgelopen drie jaar doorneemt kom je al snel tot de conclusie dat de zonnebril niet zo modern is als veel mensen schijnen te denken. Sinds 2000 is een duidelijke trend waarneembaar in het terugkeren naar de goeie ouwe klassieke monturen. Zo zijn de pilotenbrillen en Wayfarer zonnebrillen weer helemaal terug van weggeweest. De zogenaamd "ongebruikelijke" monturen doen trouwens sterk denken aan de stijlen uit de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw.

Een extra grote zonnebril dragen: van modeslachtoffer tot modegenie

Een extra grote zonnebril dragen: van modeslachtoffer tot modegenie Zijn de afmeting en de vorm van je gelaat geschikt voor een extra grote zonnebril? De afgelopen drie jaar hebben extra grote zonnebrillen een ware triomftocht op de markt gehouden. Bijna alle grote merken hebben hun eigen versie van de extra grote zonnebril aan het grote publiek gepresenteerd om op deze trend in te spelen. Echter, alleen omdat het de mode is betekent dat niet meteen dat je meteen maar met de meute mee moet lopen. Bekijk dit zorgvuldig. Zul je met die extra grote zonnebril inderdaad je gezicht verrijken of zul je er uitzien als een onbedoeld slachtoffer van een modeconsulent?

Past jouw imitatie Wayfarer zonnebril goed bij je gezicht: stijltips

Past jouw imitatie Wayfarer zonnebril goed bij je gezicht: stijltips Denk je erover om deze lente of zomer een Wayfarer zonnebril aan te schaffen? Het Wayfarermontuur werd zeer geliefd dankzij het merk Ray Ban, maar als een echte Wayfarermontuur wat prijzig is, kun je altijd een imitatie aanschaffen. Sommige imitaties zijn van zeer goede kwaliteit en gaan lang mee. Wat is de aantrekkingskracht van Wayfarer zonnebrillen? Het montuur kwam voor het eerst uit in de jaren 50 van de vorige eeuw en is tot de dag van vandaag erg geliefd gebleken. Waarom vinden mensen deze stijl toch zo mooi?

Hoe een imitatiezonnebril waar voor je geld kan bieden

Hoe een imitatiezonnebril waar voor je geld kan bieden Wist je dat je je favoriete beroemdheid na kunt bootsen door dezelfde soort zonnebril te dragen die zij ook dragen? Dat hoeft niet eens zo gek veel te kosten. De authentieke designerzonnebril kost dan wel een klein vermogen, de huidige imitatiezonnebrillen zijn uitermate betaalbaar. Je moet alleen wél weten welke stijl het beste bij je past en waar je die zonnebril kunt aanschaffen. Binnenkort hoor ook jij tot de mensen die op aantrekkelijke filmsterren lijken en het zal je verbazen hoe betaalbaar dat is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten