De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten
Zonnebrillen Blog

Feesten in stijl!

Feesten in stijl! Wist je dat zonnebrillen uitstekende gastengeschenken en accessoires zijn op feesten? Dit zijn niet de duurdere merkzonnebrillen, want dan zou je je nooit een hele partij zonnebrillen voor je gasten kunnen veroorloven, tenzij je miljonair bent. Nee, dit zijn de goedkope partyzonnebrillen die in hun design tegen het bizarre aanhangen en die daardoor op elk feest leven in de brouwerij brengen.

Zonnebrillen voor kinderen

Zonnebrillen voor kinderen Kinderen besteden veel meer van hun tijd buitenshuis uit vergeleken met hun volwassen tegenhangers. Ze zijn onvoorzichtiger als het gaat om blootstelling aan de zon en de bescherming tegen zijn schadelijke UV-stralen. Deze waarneming zal bijdragen aan het recente wetenschappelijke onderzoek dat heeft aangetoond dat het menselijk oog 80% van zijn totale levensduur waarin het wordt blootgesteld aan de zon bereikt tegen de tijd dat men 18 jaar wordt. Als dit echt zo is, dan is het nooit te vroeg en is niemand te jong om een zonnebril te dragen.

Tips om de juiste klassieke zonnebril te kiezen

Tips om de juiste klassieke zonnebril te kiezen Een klassieke zonnebril kiezen voor op het strand kan uitmonden in een gedurfde modeuitbarsting of een ernstige moderamp. Er zijn een aantal klassieke zonnebrillen om uit te kiezen: van katteogenbril, John Lennonbril, pilotenbril, spiegelzonnebril tot Wayfarerzonnebril. Het belangrijkste is dat je het model kiest dat het beste bij je persoonlijkheid en je behoeften past. Ook moet je in het oog houden hoe het model je gelaatsvorm het beste uit laat komen.

Tips voor het dragen van een kleurige zonnebril

Tips voor het dragen van een kleurige zonnebril De gebruikelijke kleur voor brilleglazen is zwart of grijs, maar sommigen vinden dat te gewoontjes duskomen ontwerpers met nieuwe ideeën over hoe de modegevoeligheid in zonnebrillen te verbeteren. Beroemdheden, gewone mensen en zelfs kinderen dragen dan ook vaak een kleurige zonnebril. De glazen zijn beschikbaar in een veelheid van kleuren, waaronder de conservatievere geeltinten, bruintinten of sepiatinten. Ook zijn zonnebrillen met blauwtinten, groentinten, paarstinten en roze tinten verkrijgbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hoe weet je dus welke kleurige zonnebril je van het rek moet plukken?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten