Goedkoopste van Nederland
Gratis verzending
Online sinds 2004
> 35.000 klanten

Waarom supersterren graag zonnebrillen dragen

Waarom supersterren graag zonnebrillen dragen

Een zonnebril is vandaag de dag bijna een noodzakelijk accessoire voor alle beroemdheden. Als je de verschillende TV-programma's bekijkt, de bladen doorneemt en de entertainment websites bekijkt kom je met het grootste gemak je favoriete beroemdheid op het spoor met een zonnebril op diens neus, ongeacht de locatie en evenement waar de foto werd genomen. Heb je je echter wel eens afgevraagd waarom supersterren zo graag een zonnebril dragen? Welnu, er zijn vele redenen voor en een paar van de belangrijkste doen we hier uit de doeken.

Als vermomming

Waar sommige beroemdheden graag zo veel mogelijk aandacht trekken, hebben anderen meer behoefte aan privacy, met name als ze niet aan het werk zijn. Net als gewone stervelingen mogen ook sterren graag door de buurt slenteren voor een wandeling, een lekkere maaltijd genieten in de plaatselijke bistro en nieuwe kleding passen in de boetiek om de hoek. Beroemdheden zijn ook maar mensen die zo af en toe ongestoord hun eigen ding willen doen. Om dit voor elkaar te krijgen moeten ze zich wel een vermomming aanmeten om niet overal herkend te worden en om het al te opdringerige journaille uit de weg te gaan. De meeste sterren moeten wel een zonnebril dragen om hun identiteit in het openbaar wat te verbergen.


Om hun emoties te verbergen
De uitdrukking "De ogen zijn de spiegels van de ziel die de emoties tonen" is zonder meer waar. Die glinstering van opwinding als we te opgewonden of kwaad worden, de zakkende ooghoeken als we bezorgd of verdrietig zijn, we herkennen het allemaal. Tenzij een beroemdheid een echt pokergezicht heeft, is het noodzakelijk dat die ster een zonnebril draagt om zijn of haar emoties voor zichzelf te houden. Laten we eerlijk zijn, de ogen van de pers zien alles, overdrijven alles en verzinnen zelfs van alles wat de reputatie van de ster kan schaden.


Om merkzonnebrillen te promoten
Het is niet te ontkennen dat echte sterren hét uithangbord zijn voor merkzonnebrillen. Daarom willen veel designers van merkzonnebrillen maar al te graag dat een beroemdheid met hun nieuwste model de straat op gaat. Ongeacht de stijl zullen ontwerpers altijd een beroemdheid zoeken om hen te helpen een nieuw model in de markt te zetten. Omdat veel mensen zich de stijl van hun idool aanmeten, is de aankoop van diezelfde zonnebril vaak één van de eerste stappen die mensen ondernemen in die imitatiedrang. Het mag dan ook niet verbazingwekkend zijn dat beroemdheden behoorlijke bedragen toegeschoven krijgen om bepaalde merken te adverteren.


Om onvolkomenheden in het gezicht te maskeren
Sterren vinden een zonnebril uiterst nuttig om hun vermoeide ogen en de donkere wallen te maskeren. Ook zijn de vele cameraflitsen, die onlosmakelijk met hun roem verbonden lijken te zijn, zeer vermoeiend voor hun ogen. Sterker nog, veel beroemde mensen dragen vaak een zonnebril om hun ogen te beschermen tegen de irritaties die die vele flitsen kunnen veroorzaken. Daarnaast kan een zonnebril een uitstekend middel zijn om een hechting hier en daar, die afbreuk doet aan hun mooie gezicht, op foto's te verbergen.


Meestal dragen mensen echter een zonnebril omdat ze hun ogen willen beschermen tegen de schadelijke zonnestralen. Beroemdheden dragen inderdaad vaak een zonnebril om één of meer van de hierboven omschreven redenen. Ongeacht de reden zijn de zogeheten 'celebrity followers' altijd gespitst op de nieuwste modellen zonnebrillen die hun beroemdheid draagt, zodat ze net zo hip overkomen als de sterren die ze volgen.Check onze coole zonnebrillen.


 

Goedkoopste van Nederland
Gratis verzending
Online sinds 2004
> 35.000 klanten