De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten

Wat je moet weten over nerdbrillen

Wat je moet weten over nerdbrillen

Als er al oogwaar is die altijd stijlvol blijft, dan is dat zonder twijfel de nerdzonnebril die elke outfit wat pikanter kan maken. Veel grote sterren in Hollywood maken een verrassende entree als ze één van de vele feestjes binnenkomen met hun nerdzonnebril. Jawel, zonnebrillen zijn helemaal in! De nerdachtige Supermanbril die iedereen die knullige uitstraling geeft wordt in stijl door vele beroemdheden gevierd door hem vol trots te dragen.


Zanger en acteur Justin Timberlake is één van de pioniers van het nerdachtige imago dat hij al een aantal jaren met succes uitdraagt. Hoewel hij zijn bril wel moet dragen vanwege zijn bijziendheid, is JT met zijn gedurfde bril wel een hit. Van "The Princess Diaries" tot "The Devil wears Prada", Anne Hathaway heeft een goede carrière opgebouwd met rollen die uiteenlopen van nerdachtig tot glamoureus en vice versa. Niet iedereen komt zo gemakkelijk weg met een klunzige bril als Anne kan. Ook Madonna heeft bewezen dat nerdbrillen niet alleen het domein zijn van computernerds en science fictionliefhebbers. Ze wordt regelmatig op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl ze haar nerdbril draagt. Andere beroemdheden die er adembenemend uitzien met hun retroachtige nerdbril zijn Johnny Depp, Jay Z, Kanye West, Tara Reid, Jonah Hill, Woody Allen, Joe Jonas, Samuel L. Jackson, Josh Hartnett, Beyonce en vele andere trendy sterren.


Als ze je opgevallen zijn, zal het je ook niet ontgaan zijn dat beroemdheden verschillende soorten nerdbrillen hebben, waardoor ze zichzelf ook beter onderscheiden van elkaar. De vier belangrijkste categorieën zijn de Wayfarerstijl, de Clark Kent-stijl, De halve monturenstijl en de kostuumstijl. De ontwerpen verschillen alleen qua montuur. Als je mee wilt blijven gaan in de trend, kun je het beste kiezen voor een solide montuurkleur. Als je eens lekker alle normen los wilt laten kun e een nerdbril zonder lenzen nemen.


Mensen die de blits willen maken met de nerdstijl, doen er goed aan om wel consistent te blijven in hun eigen imago. Daarom moet een uit ijdelheid gedragen nerdbril passen bij de outfit, zodat het geheel de gewenste nerdstijl schept. Net als beroemdheden kun je spelen met je outfit en met de bijbehorende bril kun je je visie op mode met meer verve en meer trendy uitdragen. Wees niet bang om te mixen en je garderobe op te bouwen uit onderling uitwisselbare stukken, net zo lang tot je die gewenste en unieke nerdy uitstraling hebt gecreëerd.


Voel je je al een beetje een nerd? Mooi, want je kunt tegenwoordig heel veel verschillende stijlvolle nerdzonnebrillen vinden. Daarvoor hoef je trouwens niet eens een ongelooflijk bedrag op tafel te leggen. Er zijn talloze uitstekende en niet al te dure plaatsen waar je de perfecte brutaal overkomende nerdzonnebril tevoorschijn kunt toveren. Op rommelmarkten en in kringloopwinkels kun je echt unieke nerdbrillen vinden


Zoeken we allemaal niet stiekem een beetje aandacht of op zijn minst een beetje waardering? Een mooie jurk, fantastisch kapsel en trendy accessoires kunnen behoorlijk bijdragen aan een persoonlijkheid. Een modieuze nerdbril kan de perfecte aanvulling zijn op een hele nieuwe verschijning. Een goede nerdbril speelt een grote rol in het bereiken van een bepaald imago dat je probeert op te bouwen. In het algemeen is het zo dat als je in navolging van je idool op zoek bent naar raffinement en stijl, je nooit fout kunt zitten met een nerdbril!


Koop hier een gave Nerdbril. Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten