Goedkoopste van Nederland
Gratis verzending
Online sinds 2004
> 35.000 klanten

Witte zonnebril: is dat hip of niet?

Witte zonnebril: is dat hip of niet?

Een witte zonnebril kan hip zijn, als je weet hoe zo'n zonnebril te dragen. Dat gaat dames doorgaans gemakkelijker af dan heren, maar dat betekent niet per sé dat er alleen witte zonnebrillen voor dames verkrijgbaar zijn. Sommige heren dragen ze ook en komen daar ook goed mee weg. Een witte zonnebril wordt meestal in de zomer gedragen, omdat het letterlijk een verkoeling brengend accessoire is dat bij elke outfit past. Als je echter zo'n witte zonnebril niet weet te dragen, zie je er al snel een beetje knuppelachtig uit. Is jouw witte zonnebril hip of niet?

De juiste stijl

Jouw witte zonnebril kan niet als hip worden beschouwd tenzij je de juiste stijl draagt. Zowel dames als heren moeten heel veel aandacht schenken aan hun gezichtskenmerken. Een witte zonnebril is moeilijk te dragen omdat je de vorm van de brilleglazen niet kunt negeren - niet als die worden omgeven door een wit montuur. Tijdens het kiezen van een montuur moet je dan ook altijd je eigen gezichtskenmerken in overweging nemen zodat je de juiste vorm brilleglazen kiest die je gezicht in balans brengen.
 

Ronde gezichten komen het beste tot hun recht met hoekige brilleglazen en omgekeerd hebben hoekige gezichten het meeste profijt van rondere monturen. Mensen met lange gezichten kunnen het beste een keuze maken uit de monturen die verticaal de aandacht trekken. Dit zijn monturen die wat opgeschmuckt zijn bij de slapen, of waarvan de brilleglazen wat breder zijn uitgerekt, zoals katteogenmonturen (voor dames) of Wayfarers (zowel dames als heren).

 

Plaatsen om een witte zonnebril te dragen

Je kunt een witte zonnebril op veel plaatsen dragen. Het meest voor de hand liggend is op het stand. Het staat erg gedurfd om op het strand of op een strandstoel naast het zwembad een witte zonnebril te dragen. Dames kunnen ook achter het stuur een witte zonnebril dragen. Een witte zonnebril is erg sjiek en in 2011 zijn er zeer gedurfde designmonturen verkrijgbaar. Er zijn uitermate weinig witte zonnebrillen met metalen monturen te vinden. De kunststoffen monturen zijn meer geliefd. Wit is echter wel een kleur die in het modebeeld eerder aan dames dan aan heren wordt toebedeeld. Er zijn mannen die er mee wegkomen maar alleen als ze genoeg durf hebben om hun outfit op hun witte zonnebril af te stemmen.

 

Extra grote witte partyzonnebril

Witte zonnebrillen zijn ook erg retro. Ze werden voor het eerst gezien in de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw. Als je een themaparty geeft, gebaseerd op die periode, kun je altijd een partij goedkope witte zonnebrillen aanschaffen voor de feestgangers. Kies dan vooral veel verschillende monturen en stijlen - van traditionele Wayfarers tot ster- en hartvormige monturen. Overigens kun je ook kinderfeestjes op die manier verder opvrolijken. En als je een feestje geeft dat tot in de kleine uurtjes doorgaat, denk dan eens aan witte zonnebrillen met doorzichtige brilleglazen of witte monturen die in het donker oplichten.

 

Je leveranciers kiezen

Imitatiezonnebrillen voor dagelijks gebruik of voor gebruik op feestjes zijn on-line verkrijgbaar. Zorg er echter voor dat je de verkoper met zorg uitzoekt. Wees gespitst op verklaringen van echte klanten. Zorg ervoor dat je zaken doet met iemand die te vertrouwen is. Dit is met name belangrijk als je grotere partijen aanschaft. De wederverkoper moet een geld terug-garantie geven als één of meerdere exemplaren defect zijn. De handelaar dient ook bereid te zijn fotografisch bewijs te overleggen over de daadwerkelijke kwaliteit van de zonnebrillen, en zelfs gedetailleerde informatie over de maten, kleuren en afmetingen van imitatiemodellen. Je moet eigenlijk zoeken naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding, wat niet altijd de goedkoopste zonnebril is.


Check out onze witte brillen


Goedkoopste van Nederland
Gratis verzending
Online sinds 2004
> 35.000 klanten