De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten

Zonnebrillen goed combineren

  • Geplaatst op
  • Door Het Zonenebrillen Mannetje
  • Geplaatst in Aanschaf, Vrouwen
Zonnebrillen goed combineren

Iedereen die waarde hecht aan zijn of haar zonnebril weet maar al te goed dat niet elke zonnebril hetzelfde is. Een zonnebril kan de één bijzonder goed staan, en de ander hoegenaamd niet. Toch kan diezelfde zonnebril ook de ander goed staan, afhankelijk van wat die persoon draagt.

We weten allemaal dat een zonnebril, naast UV-bescherming voor de ogen, vooral een mode-accessoire is. Als accessoire moet de zonnebril goed bij je outfit passen wanneer je er goed uit wilt zien en daarom is het belangrijk dat je leert hoe je zonnebril te matchen met je outfit.

Hoewel er geen duidelijke regels zijn over hoe dat te doen, zijn er wel wat dingen die je kunnen helpen de juiste mix te vinden.

 

Kleur Waarschijnlijk de belangrijkste basis wanneer het aankomt op het mixen en matchen van kleding met alle accessoires. Of je nou denkt in termen van de kleding zelf, je handtassen, schoenen en natuurlijk je zonnebril, er moet een zekere samenhang in de kleuren zijn. Teveel verschillende kleuren en je outfit ziet er wat lachwekkend uit, maar als je alles in één kleur houdt, is het misschien wel te saai.

 

een goede tip is dat je één kleur uit je outfit kiest (bijvoorbeeld je shirt of je broek), en dan vervolgens die kleur terug laat komen in je zonnebril. Als je niet zeker weet hoe je een zonnebril met je outfit moet matchen, dan zijn neutrale kleuren als wit of zwart doorgaans goede kleuren.

 

Kleurschakeringen Als je niet de perfecte kleurenmatch kunt realiseren, kan het kiezen van een zonnebril in een bepaalde kleurenpalet je op weg helpen. Je kunt kiezen voor een kleurenset, zoals bijvoorbeeld een donker getinte zonnebril bij een overall donker geschakeerde outfit, of je kunt juist zoeken naar een contrast door een andere kleurschakering bij je outfit te kiezen.

 

Subtiele matches Laten we bijvoorbeeld aannemen dat je niet weet hoe je je zonnebril met je outfit moet matchen omdat je niet de juiste kleur of kleurschakering hebt om er iets mee te doen, wat kun je dan doen? Het antwoord: match je zonnebril met accessoires. Voorbeeld: een groen horloge kan je groene zonnebril prima in je outfit laten passen, ongeacht de kleur van je outfit. Deze vorm van consistentie is, vaker dan niet, erg plezierig voor het oog.

 

Hou er een collectie op na Om het bovenstaande allemaal te voorkomen, zou je ervoor kunnen kiezen om een aantal zonnebrillen in huis te hebben, zodat je nooit in de situatie komt dat je je zonnebril en je outfit niet kunt matchen. Zorg voor modellen voor verschillende gelegenheden en, voor alle zekerheid, ook voor een paar neutraal overkomende zonnebrillen. Als je gewend bent aan het dragen van een zonnebril, dan zul je niet graag de deur uit gaan zonder een zonnebril omdat je gewoonweg niet de juiste kunt vinden, en dat brengt ons meteen bij de laatste tip.

 

Neutrale zonnebril Met zwart zit je altijd goed. Punt uit. Draag dus altijd een zwarte zonnebril bij je als je geen expert bent op het gebied van matchen van zonnebril en outfit.We hebben talloze zonnebrillen in alle kleuren en maten, check ze hier 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten