De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten

Zonnebrillen Trends 2016

  • Geplaatst op
  • Door Het Zonnebrillen Mannetje
  • Geplaatst in Aanschaf, Trends
Zonnebrillen Trends 2016

De meeste mensen beseffen het niet echt, maar degenen die een zonnebril dragen zijn op de één of andere manier onderdeel van een trend. Of je nou een echte nerdzonnebril draagt of een overmaatse pilotenzonnebril, je draagt een zonnebril omdat je die stijl mooi vindt en uit wilt dragen, of omdat je mee wilt gaan in die stijl. Laten we eerlijk zijn, een zonnebril is eerder een mode-accessoire dan een noodzakelijke aanvulling (hoewel ze buitengewoon handig kan zijn).

Dus als je een zonnebril dragen belangrijk vindt, dan moet je op de hoogte blijven van de nieuwste trends. Sinds de lente en de zomer van 2016 zijn er een paar in het oog springende trends die zich lijken af te tekenen,  en dat zijn belangrijke trends die je in het oog wilt houden.

 

De Instagram look Sla snel getinte en filterende zonnebrillen in, want daar gaat deze look helemaal over. De trend is ontsproten uit het sociale netwerk dat de mogelijkheid biedt om foto's een kleurfilter te geven. Dit is dus één van de zonnebrillentrends in 2016 waardoor je de wereld als het ware door een kleurfilter kunt zien. Als je een roodkleurige wereld zoekt, kies dan voor roze brilleglazen en als je meer van grijs-bruine vergezichten houdt, kies dan een zonnebril met goudgetinte brilleglazen.

 

Voor dergelijke zonnebrillen in 2016 kun je dan het beste op zoek naar retro monturen, want de meeste filters in de Instagram look laten alles er uitzien alsof je je in de jaren 80 bevindt.

 

De Wiskundelook Als je het woord "wiskunde" hoort, denk je al snel aan cijfers. Maar ook hoeken en vormen komen kijken bij wiskunde, en dat is precies waar deze 2014 zonnebrillentrend om draait. We hebben het hier over driehoekige, vierkante, zelfs zeshoekige brilleglazen en zo'n beetje elke andere vorm die je tijdens een wiskundeles tegen kunt komen.

 

Wat kleuren betreft lijkt de Wiskundelook voor eenvoud te kiezen. Ga voor neutrale, solide kleuren met een matte afwerking. Dat geeft het geheel een professionele of industriële uitstraling, zeker in vergelijking tot de meer flitsende en glanzende soorten zonnebrillen.

 

De Water-look Als je blauwtinten mooi vindt, is dit de 2016 zonnebrillentrend die je moet volgen. Deze look richt zich helemaal op de kleur blauw, in de ruimste zin van het woord, inclusief turkoois en groenblauw, gecombineerd met op glas lijkende monturen voor de ultieme water-look. Sommige soorten zonnebrillen hebben een soort zwevende brilleglazen-effect en dat past prima in deze trend.

 

De monturen in deze trend zijn aan de eenvoudige kant maar op hun eigen manier toch uniek. Je kunt het beste kiezen voor een model met een transparante vorm en dito kleurschakering, want dat past het beste in deze water-look.

 

De Tuin-look En andere kleuren dan? Welnu, de Tuin-look richt zich meer op aardse kleuren als roze, groen en kleurtinten die je in veel bloemen terugziet. Ideaal als accessoires voor de lentemode of tuinmode, zoals bijvoorbeeld kleding met een gebloemd dessin. Dergelijke zonnebrillen zijn ook uitermate geliefd bij meisjes in een vlinderoutfit. Je kunt je lekker creatief uitleven en kiezen voor modellen met glinsteringen of siersteentjes in deze 2016 zonnebrillentrend.


Check :-) 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten