De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten

Zwarte donkere zonnebril: must-have van het seizoen

Zwarte donkere zonnebril: must-have van het seizoen

Donkere zonnebrillen zijn hot!

Een zwarte donkere zonnebril is de must-have van dit seizoen. Naast dat de donkere sunnies onze ogen beschermen tegen het felle licht, hoort hij inmiddels als basis stuk in je collectie die past bij elke outfit. En kunnen we vanachter de donkere raampjes lekker naar iedereen gluren. Wij hebben de leukste modellen voor je uitgezocht.

Donkere zonnebrillen

Donkere zwarte glazen zie je veel terug bij houten monturen, het Nerd-model en de Piloten zonnebrillen. Glimmende accenten op veelal donker gekleurde brillen zorgen voor de finishing touch. Een donkere zonnebril staat goed met een felle lipstick en een stoer sixties-stijl haardracht voor de mannen.


In de sneeuw of op het water

Donkere zonnebrillen zijn niet alleen hot, maar ook functioneel. In de sneeuw of op het water heb je namelijk juist donkere glazen nodig om goed te kunnen zien. De zon reflecteert op de sneeuw of op het water, een donkere zonnebril filtert die reflectie weg. Hierdoor zie je meer contrast. Donker of zwart gekleurde glazen filteren het felle licht zoveel mogelijk weg, waardoor het oog minder hard hoeft te werken. Je ziet alles dus een beetje donkerder met een zwarte zonnebril, doordat de kleuren een beetje worden tegengehouden.


Uv-filter bij donkere zonnebrillen

De kleur van de glazen hebben niets te maken met de Uv-filter. Een donkere zonnebril heeft niet per definitie een hoger Uv-filter. De gekleurde glazen zegen dus niets over het vermogen om ultraviolette stralen te fileren.


Stoer en casual

De trend Stoer & Casual blijft ook deze zomer weer een succes. Zowel voor mannen én  vrouwen zijn donkere zwarte monturen in een zonnebril een trend. We hebben deze trend gespot op diverse modeshows en ook in het straatbeeld zie je de donkere brillen alweer terugkomen. Wees de hype voor en kies nu een leuk model uit onze donkere zonnebrillen collectie.


Zwart is onderscheidend

Zwarte zonnebrillen zijn altijd draagbaar, maar toch opvallend. Coolsunglasses heeft honderden modellen die voorzien zijn van donkere glazen. Dit zijn bv de "Crazy" zonnebril en de "Eyecatcher" Bestel nu je donkere zonnebril en maak je outfit compleet!


Check out al onze zwarte en donkere zonnebrillen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De grootste collectie van Nederland
Gratis verzending binnen NL
Online sinds 2004
>35.000 klanten